دانلود و خرید کتاب تاریخ قرن هجدهم (انقلاب کبیر فرانسه) آلبر ماله ترجمه رشید یاسمی
تصویر جلد کتاب تاریخ قرن هجدهم (انقلاب کبیر فرانسه)

کتاب تاریخ قرن هجدهم (انقلاب کبیر فرانسه)

انتشارات:انتشارات پر
امتیاز:
۳.۹از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تاریخ قرن هجدهم (انقلاب کبیر فرانسه)

بزرگ‌ترین اتفاق تاریخ که موجب پیشرفت قرن و جداییش از جهان گشته را بسیاری انقلاب کبیر فرانسه می‌دانند، انقلابی که توسط ناپلئون بناپارت سردار کوتاه قد، ولی بلندهمّت فرانسوی به وقوع پیوست. در این کتاب اوضاع و احوال سیاسی ـ اجتماعی ـ اقتصادی ابرقدرت‌های بزرگ اروپا در قرن هجدهم یعنی روسیه، انگلیس، پروس و اتریش را بیان نموده و زمانی که به فرانسه می‌رسد چگونگی به وقوع پیوستن انقلاب کبیر فرانسه از ابتدا تا انتها را بیان می‌نماید. این کتاب اثر دو نویسنده و محقق بزرگ اروپا، آلبر ماله و ژول ایزاک می‌باشد که با ترجمه استاد رشید یاسمی که با قلم شیوا و بلیغ خود تاریخ پیچیده و تودرتوی قرن هیجدهم اروپا را بسیار شیرین و خواندنی کرده، به گونه‌ای که به گفته بسیاری از بزرگان ادبیات ایران زمین نهادن این کتاب در زمان مطالعه‌اش کاری است بس دشوار، ارزشی دوچندان یافته.
شهریار فرهادی
۱۴۰۱/۰۶/۰۸

کتاب فوق العاده توسط ادیبی در عصر رضا شاه..متن نثر بسیار قدیمی دارد که در نگاه اول کمی توی ذوق میزنه . امام کم کم عادت می کنید و از متن فوق‌العاده لذت می برید

۱۴۰۲/۰۱/۳۱

ترجمه سنگین و قدیمی هست و من به سختی فصل اول رو تموم کردم باید ببینم می رسم به فصل های بعد یا نه .. اولش همون طور که توشتم سخت و کند پیش میره ولی بعدش که عادت کردید به

- بیشتر
ایران آزاد
۱۴۰۱/۱۱/۲۷

کتابی حاوی اطلاعات بسیار عالی منتها با ترجمه‌ای سنگین و قدیمی و ویراستاری افتضاح... تا صفحه‌ی صد کتاب پیش رفتم، ولی نثر کتاب حقیقتا مرا خسته کرد. اشتباهات فاحش چاپی و نگارشی هم بر سنگینی مطالعه افزود و کتاب را

- بیشتر
mehdyy
۱۳۹۵/۰۷/۰۹

من این کتاب وچندبار دانلود کردم ولی خالیه هیچی توش نبست

دختر بزرگ لوی شانزدهم که او را شاه خانم می‌گفتند و بعدها دوشس دانگولم شد در سن دو سالگی ۸۰ نفر خدمه داشت. مرسی آرژان تو سفیر دولت اتریش در این باب می‌نویسد:‌ «ملازمان دختر شاه خیلی قلیلند و مخصوصاً شاه منع کرده است از این‌که عده کثیری به خدمت دخترش بپذیرند تا غرور در وی راه نیابد و به قناعت و سادگی عادت کند».
ز.م
این شورشهای بی‌ثمر در واقع نتایج عمده بخشید، زیرا که خانواده سلاطین جدید از این وقایع درس عبرت گرفتند و دانستند که نباید با افکار و عواطف ملت مصادمه نمود و لازم است که سیاست خود را با آمال و مقاصد ملی وفق بدهند
Marya Morrevna
سلاطین مستبد فرانسه مدعی بودند که بر عقاید مردم نیز حاکمیت دارند، هم مال رعیت و هم عقدیه رعیت تابع اراده پادشاه است، هیچ کتابی یا جریده‌ای بی‌رخصتِ سانسور انتشار نمی‌یافت.
tina G
این عبارت لوی شانزدهم که به دوک دورلئان گفت: «این مطلب قانونی است، زیرا که من چنین خواسته‌ام»
tina G
اگر مودی مالیاتی را می‌دیدند که قدری فربه‌تر شده یا پر مرغ مقابل منزل او افتاده حکم بر تمول و رفاهیت او کرده، مالیات شخصی او را بالا می‌بردند.
tina G
کثرت اجساد به درجه‌ای بود که امواج رودخانه عده کثیری را به ساحل افکند و آب به کلی مسموم شد، به نحوی که بلدیه از خوردن ماهی آن رودخانه مردم را ممنوع داشت.
tina G
علاوه‌براین حوادث، اساساً ملت فرانسه احساس خستگی می‌کرد و احوال روحی مردم در نهایت بدی بود، از هر چیز سیر و بیزار شده بودند، شش سال انقلاب داخلی و جنگ خارجی فرانسویان را چنان فرسوده ساخته بود که حتی از افتخار غلبه بر دشمن هم بیزار بودند و جز آرامش و نان و خورش یومیه چیزی مسألت نداشتند.
tina G
در ماه مه ۱۷۵۰ چهار روز در پاریس انقلابی بزرگ شد، به قسمی که پلیس از جلوگیری عاجز ماند و نظامیان مجبور به دخالت شدند، اهل پاریس می‌خواستند به قصر ورسای هجوم برده و عمارت سلطنتی را بسوزانند
tina G
. از جمله کارهای مهم این زن در داخله فرانسه انحلال حزب دینی ژزویت بود. در امور خارجه نیز اقداماتی کرد، مثلاً شاه را واداشت که با اتریش هم‌عهد شود
tina G
جانشین لوی پانزدهم نوۀ او، لوی شانزدهم بود که آخرین پادشاه دورۀ استبداد فرانسه محسوب می‌شود