کتاب تاریخ قرن هجدهم (انقلاب کبیر فرانسه)
نویسنده:آلبر ماله، ژوال ایزاک
مترجم:رشید یاسمی
انتشارات:انتشارات پر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاریخ قرن هجدهم (انقلاب کبیر فرانسه)
بزرگترین اتفاق تاریخ که موجب پیشرفت قرن و جداییش از جهان گشته را بسیاری انقلاب کبیر فرانسه میدانند، انقلابی که توسط ناپلئون بناپارت سردار کوتاه قد، ولی بلندهمّت فرانسوی به وقوع پیوست. در این کتاب اوضاع و احوال سیاسی ـ اجتماعی ـ اقتصادی ابرقدرتهای بزرگ اروپا در قرن هجدهم یعنی روسیه، انگلیس، پروس و اتریش را بیان نموده و زمانی که به فرانسه میرسد چگونگی به وقوع پیوستن انقلاب کبیر فرانسه از ابتدا تا انتها را بیان مینماید.
این کتاب اثر دو نویسنده و محقق بزرگ اروپا، آلبر ماله و ژول ایزاک میباشد که با ترجمه استاد رشید یاسمی که با قلم شیوا و بلیغ خود تاریخ پیچیده و تودرتوی قرن هیجدهم اروپا را بسیار شیرین و خواندنی کرده، به گونهای که به گفته بسیاری از بزرگان ادبیات ایران زمین نهادن این کتاب در زمان مطالعهاش کاری است بس دشوار، ارزشی دوچندان یافته.
امریکای زمینگیر؛ چگونه عظمت را به امریکا بازگردانیم
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
کتاب فوق العاده توسط ادیبی در عصر رضا شاه..متن نثر بسیار قدیمی دارد که در نگاه اول کمی توی ذوق میزنه . امام کم کم عادت می کنید و از متن فوقالعاده لذت می برید
ترجمه سنگین و قدیمی هست و من به سختی فصل اول رو تموم کردم باید ببینم می رسم به فصل های بعد یا نه .. اولش همون طور که توشتم سخت و کند پیش میره ولی بعدش که عادت کردید به
کتابی حاوی اطلاعات بسیار عالی منتها با ترجمهای سنگین و قدیمی و ویراستاری افتضاح... تا صفحهی صد کتاب پیش رفتم، ولی نثر کتاب حقیقتا مرا خسته کرد. اشتباهات فاحش چاپی و نگارشی هم بر سنگینی مطالعه افزود و کتاب را
من این کتاب وچندبار دانلود کردم ولی خالیه هیچی توش نبست