کتاب خیلی عذر می خوام اما... دروغ می گه، دوست نداره!
نویسنده:گرگ برندت، لیز تاچیلو
مترجم:هادی ابراهیمی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خیلی عذر می خوام اما... دروغ می گه، دوست نداره!
قرنها است که زنها دنیا در هر جمعی هنگام خوردن قهوه یا گپ زدن با دوستان درباره رفتارهای گیجکننده مردانشان صحبت میکنند تا از آن سر دربیاورند.
در این کتاب گرگ برندت و لیز تاچیلو، میخواهند به شما نشان دهند که مردها آنقدر هم که شما فکر میکنید، پیچیده نیستند.
چیزی به نام حرفهای دوپهلو وجود ندارد و حقایق درباره مردان به قدر کافی ساده و گویا هستند.
هنرپیشه و بازیگر مشهور کمدی گِرِگ برندت به مدت سه فصل متمادی مشاور و کارشناس سریال تلویزیونی محبوب و پرطرفدار …and the City بوده است. برنامههای طنز و کمدیهای زیبا و پرطرفدار دیگر او مدتها در شبکه تلویزیونی و ماهوارهای HBO به نمایش گذاشته شده و در سرتاسر دنیا پخش شدهاند. او همچنین در برنامههای دیگری از قبیل:
Late Show With، The Tonight Show With Jay Leno David Letterman نیز Late Night With Conan O'Brien بازی کرده است. او به همراه همسر و دخترش در لوسآنجلس زندگی میکند.
لیز تاچیلو سرویراستار سریال تلویزیونی محبوب و پرطرفدار …and The City است. این سریال تلویزیونی برنده چند جایزه معتبر و بینالمللی نظیر جایزه Emmy بوده و مدتها از شبکه تلویزیونی و ماهوارهای HBO پخش شده است. او همچنین نویسنده یکی دیگر از برنامههای تلویزیونی موفق و محبوب با نام OFF Broadway میباشد. او مجرد و در حال حاضر در شهر نیویورک زندگی میکند.
اشتباهات یک زن؛ جلد دوم
چگونه از عطش دلبستگی رهایی یابیم؟مهدی قراچهداغی
از لوس کردن شوهرتان دست برداریدجان ب. آردن
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
۲۰,۹۷۰۷۰%
چقدر خوبه همه دخترها این کتاب رو بخونیم. این کتاب جواب این سوالات رو میده:چقدر منو دوست داره و یا اینکه منو واقعن دوست داره یا اینکه این توهمات آدم رو که آره فلان کارو کرد(وقتی رابطه کلی مساله داره)
کتاب مجموعه پیام هایی بود ک خانم های مختلف راجع به مشکلاتشون مطرح کرده بودن از بیخبر گذاشتن تا مسخره کردن جلوی جمع دوستان و خیانت و رها کردن و ... و پاسخ هایی توسط مردی که روانشناس نیست اما به
ترجمه اش عالی بود...چقدر خندیدم...دمت گرم مترجم .... این کتاب باعث شد دیدم به خیلی از رفتار ها و مسائل جامعه باز تر بشه...تجربه ۵۰ یا ۶۰ سال زندگی رو توی یه کتاب به َمشتی ترین حالت ممکن بهتون توضیح میده.... به
فقط دخترها و زنهایی که میخوان تا اآخر عمر توی توهم باقی بمونن این کتاب و نمیخونن!
کاش 10 تا ستاره میشد داد به این کتاب سالها پیش که مجرد بودم خوندم اما هنوز تاثیرش باهامه خیلی خوشحالم که کشفش کردم این کتابو خیلی وقت پیش
یکی از بهترین کتاب های که تاحالا خوندم، همین الان تمومش کردم البته با نوشتن نکات کاربردیش توی دفترم،،، اسم این کتاب هارو میشه گذاشت مدرسه زندگی....
از رک گویی و صراحت نویسنده خیلی خوشم اومد باعث تلنگر میشه
اینقد قشنگ تمام راه ها رو بهت توضیح میده که جای هیچ اشتباه و توجیه رو برات نمیذاره.عالییییییی بود عالی
خوندن این کتاب واقعا مهم و حیاتیه!!! 👌👌👌 این کتاب خیلی خوب چشم و گوشمون رو به حقیقت باز میکنه....باید واقع بین باشیم و اجازه هدر دادن وقت و انرژی و شور و هیجانمون رو به آدم های نصفه نیمه
آقا این کتاب خیلی خوب هست،دقیقاً بهت میگه کی دروغ میگه و چه کارهایی انجام میده. وقتی ی آقا داره این مطالب رو بهمون میگه، بنظرم مو لا درزش نمیره و من ب چشم خودم درست بودن مطالبش رو دیدم✌🏻 اصلاً فکر