دانلود و خرید کتاب مدیریت و پنج سؤال مهم درباره‌ی سازمان پیتر فردیناند دروکر ترجمه مهدی قراچه‌داغی
تصویر جلد کتاب مدیریت و پنج سؤال مهم درباره‌ی سازمان

کتاب مدیریت و پنج سؤال مهم درباره‌ی سازمان

معرفی کتاب مدیریت و پنج سؤال مهم درباره‌ی سازمان

کتاب «مدیریت و پنج سؤال مهم درباره‌ی سازمان» با طرح ۵ سوال اساسی از سوی پیتر دراکر و با همکاری پنج تن از بزرگترین اساتید مدیریت، جیم کالینز، فیلیپ کاتلر، جیم کوزس، جودیت رادین و وی. کاستوری، خوانندگان را به چالش می‌کشد تا به قلب سازمانشان توجه کنند. این کتاب ابزاری است برای تحول یافتن و خودارزیابی.بدون تردید، شما هم تحت‌تأثیر نظریات اندیشمندانهٔ این اشخاص قرار خواهید گرفت و از خرد و درایت، تجربه، انرژی و فراست آن‌ها بهره خواهید با پاسخ دادن به این پنج سوال کارتان را متحول می‌کنید و سازمانتان را به عملکرد مثبت حداکثری می‌رسانید. آن پنج سوال مهم که هر رهبری در هر سازمانی برای رسیدن به خودارزیابی راهبردی باید آنها را مطرح کند از این قرارند: ۱. مأموریت ما چیست؟ ۲. مشتری ما چه کسی است؟ ۳. مشتری چه می‌خواهد و برای چه چیزی ارزش قائل است؟ ۴. دربارهٔ نتایج‌مان، چه می‌توانیم بگوییم؟ ۵. چه برنامه‌ای داریم؟
majid
۱۳۹۸/۰۲/۰۸

ترجمه روانی نداره متاسفانه

atena
۱۴۰۱/۰۱/۲۲

نمیدونم ترجمه مناسب نبود یا مشکل دیگه ای بود اما من نتونستم با کتاب ارتباط برقرار کنم و نکاتی رو ازش بردارم .

مدیریت بحران (راه حل های تخصصی برای چالش های روزمره)
نورمن آر. آگوستین
راهبردها و نظریه های مذاکره
محمدابراهیم گوهریان
۴۰۰ نکته فروش و فروشندگی
یدالله افشار
یواشکی بخوانید و محرمانه به‌کاربگیرید (تکنیک‌های کاربردی و بومی پذیرفته شدن در مصاحبه‌های استخدامی)
حامد قاسمی