کتاب بررسی وضعیت شهرسازی و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در ایران معاصر مجید غمامی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بررسی وضعیت شهرسازی و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در ایران معاصر

کتاب بررسی وضعیت شهرسازی و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در ایران معاصر

نویسنده:مجید غمامی
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بررسی وضعیت شهرسازی و برنامه‌ریزی شهری و منطقه‌ای در ایران معاصر

به‌‌رغم گذشت بیش از صد سال از انقلاب مشروطه و تأسیس نهادها و زیرساخت‌‌های مدرن، بیش از شصت سال از شروع برنامه‌‌ریزی عمرانی در کشور، حدود پنجاه‌‌وپنج سال از اتخاذ و پی‌گیری سیاست تمرکززدایی و چهل‌‌وپنج سال از تهیه و تصویب اولین طرح‌‌های جامع شهری و در پی آن، طرح‌‌های آمایش سرزمین، طرح‌‌های توسعه منطقه‌‌ای، طرح‌‌های شهرستان، طرح‌‌های مجموعه شهری و... و بازنگری دوره‌‌ای مستمر در آن‌‌ها، می‌‌توان گفت که کشور ما هنوز با مسائل جدی و اساسی در زمینه نظام شهرنشینی و شبکه شهری، حفظ منابع ملی و سلامت محیط زیست و همچنین ناکارآمدی و کیفیت نامناسب محیط شهرها روبه‌‌روست. به‌‌نظر می‌‌رسد که پرسش از علت این ناکامی‌‌ها و دست نیافتن اغلب برنامه‌‌ها و طرح‌‌های شهری و منطقه‌‌ای به بسیاری از آرمان‌‌ها و آرزوهایی که انگیزه تهیه آن‌ها بوده است، و جست‌‌وجوی راه‌‌حل‌‌ها برای برخورد با این مشکل بزرگ فرهنگی و اجتماعی، در شرایطی که وضعیت شهرها و مناطق شهری و نواحی و عناصر باارزش طبیعی کشور روز به روز وخیم‌‌تر می‌‌شود، یک ضرورت مبرم است که انگیزه نگارش این کتاب است.
درباره مسائل شهرسازی در ایران امروز
مجید غمامی
جغرافیای گیاهی
یونس عصری
فصل ۸ - ۹ زانو ـ B رشته ارتوپدی
فرزاد وثوقی
ریشه‌های فکری و زمینه‌های اجتماعی معماری معاصر غرب
غلامرضا جمال الدین
انی احب الامام الکاظم (ع)
رضا حیدری ابهری
فرهنگ لغات و واژه های ترکیبی دیوان ناصر خسرو
حسن حیدری
اصول الصرف و النحو
سیدمسعود طاهری
تاثیرگذاری، روانشناسی متقاعدسازی (جلد دوم)
رابرت بی. سیالدینی
امامزادگان عشق
سیدعلی رزاقی
لبخند بزنید!
ثروت گوربوز
بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!)
محسن عباسی ولدی
ساعت به وقت باران