کتاب ترس؛ ترامپ در کاخ سفید
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ترس؛ ترامپ در کاخ سفید
باب وودوارد که تاکنون دربارهٔ هشت رئیسجمهور آمریکا از نیکسون تا اوباما گزارشهایی تحقیقی و مستند ارائه کرده است، این بار به تشریح جزئیات بیسابقهای از زندگی پرتنش دونالد ترامپ در داخل کاخ سفید و نحوهٔ اداره سیاستهای خارجی و داخلی کشورش میپردازد.
ترس» مستندترین روایت از نخستین سال رئیسجمهوری را به تصویر میکشد که هماینک بر مسند قدرت نشسته است. کانون ماجرا، مباحثات آتشین و نحوهٔ تصمیمگیری در دفتر رئیسجمهور، اتاق عملیات کاخ سفید، ایرفورس وان و محل اقامت وی است.
وودوارد با استفاده از صدها ساعت مصاحبه با منابع دستاول، صورتجلسهٔ ملاقات، خاطرات روزانه و اسناد و مدارک این کتاب را نوشته است. جزئیات با دقت تمام و بهصورت روزمره به ثبت رسیدهاند. «ترس» به توصیف موضوعات کلیدی سیاست خارجی مانند کره شمالی، افغانستان، ایران، خاورمیانه، ناتو، چین و روسیه میپردازد. همچنین با تعمق، چالشهای سیاست داخلی ترامپ مانند تجارت، تعرفهها، مهاجرت، قانون مالیاتها، توافق پاریس و خشونت نژادی در شارلوتزویل در سال ۲۰۱۷ را تشریح میکند.
ترس» مطالبی تکاندهنده از مشروح مذاکرات بین وکلای ترامپ و رابرت مولر، بازرس ویژهٔ تحقیقات دربارهٔ روسیه را بیان کرده و برای نخستین بار جزئیات این مذاکرات را فاش میکند.
وودوارد مینویسد: «کودتایی در دولت در جریان است. فروپاشی روانی قوهٔ مجریهٔ قویترین کشور دنیا.»
نبرد سایهها؛ ایران در آیینهی خاطرات
مجموعه اعترافات فتنه هشتاد و هشت (جلد اول) سلمان علوی نیک
محاصره سارایووکاوه ذاکری
حمله به عراق؛ آنچه رسانهها به شما نگفتندنورمن سولومن
۸ سال بحران آفرینی اصلاح طلبانسلمان علوینیک
بنده افتخار ترجمه این کتاب را داشتم و مطالعه آن را به همه د وستان علاقمند به روزنامه نگاری تحقیقاتی پیشنها د میکنم .با تشکر از انتشارات نحل به خاطر انتشار این کتاب
امکانش هست در طاقچه ی بی نهایت قرار بگیره؟
کتاب خوبیه، برای روانشناسی رفتاری کاخ سفیدی ها
خیلی خوب است
کتاب بدی نیست و واسه علاقه مند های به سیاست میتونه جذاب باشه من بعد از خوندن مقداری از کتاب خسته شدم، البته با همون حالت تا آخر خوندم :)
به نظر کتاب بدی نبود ولیکن در برخی از مواقع خط و ربط داستان از دست خارج میشد ولیکن در کل دید تازه از احزاب موجود در امریکا به انسان میداد