کتاب نظریات انتقادی رسانه های گروهی
معرفی کتاب نظریات انتقادی رسانه های گروهی
رسانهها در زندگی و جامعه مدرن نقش و جایگاه بیبدیلی به خود اختصاص دادهاند، تا جایی که شاید به جرات میتوان گفت تصور جامعه معاصر بدون رسانههای گوناگون کنونی، بسیار دشوار به نظر میرسد. با این وصف و با توجه به حضور گسترده و همه جاگیر رسانههای مدرن، باید اذعان داشت که این واسطهها تاثیر عظیمی بر حوزههای مختلف زندگی بشر میگذارند.
اندیشمندان علوم اجتماعی، مطالعات فرهنگی، جامعهشناسی، ارتباطات و مطالعات رسانه، آن هم از طیفهای مختلف فکری به بررسی و نظریهپردازی درباره تاثیرات فرهنگی رسانهها بر جامعه رسانهای پرداختهاند، مسلما این دیدگاهها نیز به صورت طیف بوده و از دید مثبت در یک سر آن تا رویکرد منفی در سر دیگر این طیف در نوساناند.
در این کتاب که دو بخش و هشت فصل دارد نظریات انتقادی جامعهشناسان و دست اندرکارن صاحبنام علوم ارتباطات اجتماعی درباره رسانه و فضای فرهنگی آن آورده شده است. این نظریات در دو بخش به نامهای «گذشته» و «حال» طبقهبندی شده که در بخش اول، رساله «اثر هنری در عصر بازتولید ماشینی» والتر بنیامین، «پیرایهانبوه» زیگفرید کراکِر، نظریه «صنعت فرهنگ» تئودور آدورنو و نظر مارشال مکلوهان درباره رسانه بررسی میشود. در بخش دوم نیز نظریاتی که در بخش اول به آنها پرداخته شده به طور گستردهتری تحلیل میشوند. خواندن این اثر را به دانشجویان علوم ارتباطات اجتماعی و کسانی که در حوزه رسانه فعالیت میکنند توصیه می کنیم.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
رسانه ها و بیداری اسلامی
مجتبی بابایی
نظام ردهبندی سنی محتوای صوت و تصویر فراگیررضا بهنامراد
گسستن بندهااستیون حسن
نظامیگری اسرائیلجواد شعرباف
اسرائیل و برخورد تمدن هاجاناتان کوک
بوق اشغال (جلد دوم)موسسه فرهنگی جامجم
بوق اشغال (جلد سوم)موسسه فرهنگی جامجم
بوق اشغال (جلد چهارم)موسسه فرهنگی جامجم
اسیر در زنجیر دروغ؛ بررسی متدولوژی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از طریق مشاهدات مستقیمآنتوان گسلر
اصول روزنامه نگاری آنلاینمحمدرضا نادری گیسور
حجم
۴۲۲٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۲۸۷ صفحه
حجم
۴۲۲٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۲۸۷ صفحه
قیمت:
رایگان