معرفی و دانلود رایگان کتاب اسرائیل و برخورد تمدن ها
تصویر جلد کتاب اسرائیل و برخورد تمدن ها
off

کتاب اسرائیل و برخورد تمدن ها

نوع کتاب
۴.۳ امتیاز(از ۲۸ رأی)
انتشارات: 
جام‌جم

معرفی کتاب اسرائیل و برخورد تمدن ها

کتاب «اسرائیل و برخورد تمدن‌ها» نوشته جاناتان کوک است که حسام‌الدین امامی، روزنامه‌نگار قدیمی کشورمان آن را به فارسی برگردانده است. جاناتان کوک خودش در اسرائیل زیسته و تعلقات خاطری هم به این کشور داشته است. کسانی او را حامی رژیم اسرائیل قلمداد می‌کنند و حتی بر این باورند که ساختن دیوار حائل میان اسرائیل و فلسطین، پیشنهاد او است و برخی دیگر به ده‌ها کتاب و مقاله ضداسرائیلی او استناد کرده و او را فردی ضداسرائیلی می‌دانند. روشن است که جاناتان کوک با ایران و سیاست‌های ضداسرائیلی جمهوری اسلامی مخالف است و حتی آن را در راستای احساسات ضدیهودی جنگ جهانی دوم قرار می‌دهد اما در عین حال، اسرائیل را نیز در بسیاری از عملکردهایش نقد می‌کند که بخشی از این انتقادها را در کتاب «اسرائیل و برخورد تمدن‌ها» می‌خوانید. مطالب کتاب حاضر چیزی نیست جز شرح و تفسیر جنایت‌های اسرائیل از پایان جنگ جهانی دوم تا کنون، جنگ‌های مکرر اسرائیل علیه اعراب، آوارگی مداوم مردم فلسطین، اختلاف دوره‌ای سران عرب با یکدیگر، قتل‌ها و ترورهای بی‌شمار، فقر عمومی مردم عرب و غارت ارزان منابع نفتی آنان، سقوط دولت‌ها و رژیم‌های گوناگون منطقه طی دوره‌های مختلف، اتهام تروریسم به مبارزات استقلال‌طلبانه مردم و بالاخره اشغال نظامی عراق و زیرپاگذاشتن تمام قوانین انسانی بین‌المللی و حقوق بشر. خیانتی که دامنگیر نسل گذشته و امروزی جهان عرب و کل منطقه خاورمیانه شده است و خواننده درمی‌یابد دریای خونی که بعد از جنگ جهانی اول تاکنون در خاورمیانه موج‌افکن شده، مولود عاملی نیست جز وجود دریای نفت بی‌پایان این سرزمین و کاشتن حکومتی مصنوعی به نام «اسرائیل» در قلب جهان عرب، در مقام «نگهبان» منافع استعماری به منظور تامین نفت و ادامه جریان ارزان آن به سوی غرب.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسرائیل و برخورد تمدن ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاباسرائیل و برخورد تمدن ها
عنوان انگلیسیIsrael and the clash of civilisation: Iraq, Iran and the plan to remake the middle East
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل، تاریخ جهان
نویسندهجاناتان کوک
مترجمحسام‌الدین امامی
انتشاراتجام‌جم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۰۹/۱۵
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۸۴ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۵۶۶۲۰۳۰
تعداد صفحه‌ها۱۸۳ صفحه
قیمت کتابرایگان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

king CR7
۱۳۹۸/۰۹/۱۲

جالب بودش.حتما مطالعه کنید چونکه مردم ما به آگاهی سیاسی زیادی برای مسائل منطقه و کشور های رقیب نیازدارند.

۱
takhtary
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۶/۰۷

با مطالعه کتاب درمی‌یابیم که مشکل اسرائیل و آمریکا، عدم وابسته بودن ایران و نبودن نفت منطقه در اختیار ایشان است. در اکثر جنگ افروزی‌های اسرائیل و آمریکا در منطقه هدف اصلی تضعیف ایران بوده، و در تمام تحریم‌های آمریکا...بیشتر

۰
کاربر 6765022
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۰۷

علت این همه مشکلات در خاورمیانه در کشور های عربی تفرقه میان شیعه و سنی همشون برنامه ریزی شده از طرف اسرائیل هستش خدا لعنت کنه و این کتاب هم به بهترین شکل توضیح میده و توصیه میکنم برای همه...بیشتر

۰
محمدامین
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۴/۰۸

کتاب خوبی بود اما علامت تعجب ها و پرانتز های مترجم بیش از حد و جانبدارانه بود که باعث میشد به متن اصلی ضربه بزنه

۰
بتول نعامی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۲۸

بسیارزیبا و شیوا وقابل فهم هستش،کتاب بسیار قطور و پرمعنا با مطالبی گسترده هستش اگر به سیاست و اوضاع منطقه علاقمند هستید این کتاب برای شماست

۰
mahsa.mhz
۱۳۹۸/۰۱/۲۸

عالیه

۰
سائر
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۲

یادم نمیاد کتابی رو اینقدر هایلایت کرده باشم! فکر کنم نیازی به توضیح بیشتر نداشته باشه.

۰
کاربر ۶۵۰۱۸۴
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

بر هر ایرانی واجب هست منطقه خاورمیانه را آنالیز کنه

۰

بریده‌هایی از کتاب

کاربر عادی
۲۰
پاره‌ای چنین می‌پندارند که اسرائیل یکی از ایالات متحده آمریکاست، در حالی که آمریکا در حقیقت یکی از ایالات متحده اسرائیل است. اسرائیل، خود آمریکاست در جلد صهیونیسم!
takhtary
۸
«فوزی سلوخ» وزیر خارجه لبنان پرونده قطوری آماده کرد تا به شورای امنیت سازمان ملل عرضه کرده، چهره واقعی آن رژیم را در برابر جامعه جهانی عریان کند. مقامات آمریکایی وی را تهدید کردند که در آن‌صورت کمک‌های خود را به لبنان قطع خواهند کرد و او به ناچار از این کار منصرف شد.
کاربر ۵۹۹۹۰۶۷
۶
در دهه ۱۹۸۰ واشنگتن از آن رو به صدام میدان داده بود که ایران را ناتوان کند، در حالی که سال ۱۹۹۰ او را خطری برای دو متحد دیرین خود اسرائیل و سعودی می‌دید.
takhtary
۵
حزب‌الله به سرعت به صورت یک قدرت مقاومت بسیار موثر در جنوب لبنان ظاهر شد و توانست قوای اشغالگر اسرائیل را از لبنان بیرون کند اما حضور سوریه پس از بیرون راندن اسرائیل، مایه نگرانی واشنگتن و تل‌آویو شد.
takhtary
۴
در اواخر سال ۲۰۰۶ دنیا شاهد نوعی برادرکشی بی‌سابقه میان فتح و حماس شد که آرزوی ۵۰ ساله اسرائیل بود و تا آن زمان هرگز سابقه نداشت.
Sobhan Naghizadeh
۳
فراموش نکنیم که موفقیت نسبی اقلیت یهودی ایران و امتناع آنها از مهاجرت به اسرائیل با وجود پیشنهاد انگیزه‌های مالی از جانب حکومت اسرائیل و نیز گروه‌های لابی اسرائیل در آمریکا، بطلان قاطعی بر این ادعای اسرائیل است که می‌گوید حکومت ایران از سیاست ضد یهود بی‌رحمانه‌ای پیروی می‌کند.
کاربر ۵۹۹۹۰۶۷
۳
به دنبال نهضت ملی شدن نفت، «دکتر مصدق» نخست‌وزیر ایران با شاه درگیر جنگ قدرت بود و به دنبال آن بر اثر کودتایی آمریکایی ـ انگلیسی از کار برکنار و محاکمه و زندانی شد و سپس تا آخر عمر در خانه خویش تحت نظر بود. اندک زمانی پس از سقوط مصدق، شاه که از کشور گریخته بود، به کمک «سیا» به ایران بازگشت و امتیاز نفت ایران را به یک کنسرسیوم بین‌المللی واگذار کرد که شرکت‌های نفتی آمریکایی، سهامدار عمده آن بودند.
takhtary
۳
از اوایل سال ۱۹۸۰ واشنگتن، همزمان به تسلیح ایران و عراق پرداخت تا بدین ترتیب دو کشوری که از دیرباز با یکدیگر اختلاف داشتند، طی جنگی خانمانسوز متقابلا همدیگر را نابود کنند. در این جنگ ۸ ساله ضربات مرگباری بر اقتصاد و نیروی انسانی دو طرف وارد آمد و صنعت نفت تقریبا متوقف شد.
کاربرMohsen Ahmadzadeh
۳
بهانه رسمی واشنگتن برای اتخاذ سیاست خصمانه در برابر سوریه، ایران، لبنان، فلسطین و عراق، متاسفانه مورد بررسی و موشکافی بی‌طرفانه قرار نگرفته بود. هیچ‌یک از کشورهای فوق کمترین خطری را متوجه خاک اصلی آمریکا نکرده بودند و نیز اندک پیوندی با «القاعده» نداشتند. همچنین خطری متوجه کشوری چون اسرائیل نمی‌کردند که از موی سر تا ناخن پا به آخرین سلاح‌ها من‌جمله یک زرادخانه اتمی مجهز بود. ادعای آمریکا برای صدور «دموکراسی» به کشورهای فوق هم یک «بلوف سیاسی» بیشتر نبود و در هیچ منطقه‌ای به اندازه سرزمین‌های اشغالی، بیهوده بودن آن ثابت نشده بود که اسرائیل با اشغال چند دهه آن سرزمین، مانع تشکیل حکومت قانونی و حق حاکمیت برای مردمش شده است.
takhtary
۲
چه بوش پدر و چه جانشین او کلینتون، برنامه وسیعی را برای تضعیف و زبونی رژیم صدام و تحریک اقلیت‌ها در پیش گرفتند به این امید که در درازمدت رقیبی برای وی یافته و با کودتایی، او را سرنگون سازند.