دانلود و خرید کتاب اسیر در زنجیر دروغ؛ بررسی متدولوژی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از طریق مشاهدات مستقیم آنتوان گسلر ترجمه موسسه فرهنگی جام‌جم
تصویر جلد کتاب اسیر در زنجیر دروغ؛ بررسی متدولوژی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از طریق مشاهدات مستقیم

معرفی کتاب اسیر در زنجیر دروغ؛ بررسی متدولوژی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از طریق مشاهدات مستقیم

آنتوان گسلر عکاس و خبرنگار پرآوازه سوئیسی در کتاب «اسیر در زنجیر دروغ» پرده از گوشه‌ای از جنایات گروهک ترورریستی منافقین در ایران برمی‌دارد. این اثر ماهیت فرقه منافقین را واکاوی می‌کند و اساس مبتنی بر فریب و دروغ آن را فاش می‌کند. اگرچه نیرنگ و فریب در تمامی فرقه‌ها هم‌تاکتیک و هم‌استراتژی است ولی از آنجا که مستندات این کتاب بر دروغگویی افرادی استوار شده که سالیان متمادی از عمر خویش را در همین فرقه گذرانده‌اند، قابل توجه است. این اثر که اولین‌بار در سال ۲۰۰۷ میلادی به زبان فرانسه در سوئیس منتشر شد به روشنی روابط فرقه‌ای «سازمان مجاهدین خلق» را توضیح داده است، تا مخاطب، درکی عینی از مناسبات فرقه‌ای پیدا کند. گسلر خود با بسیاری از اعضای سابق و قربانیان این سازمان، مصاحبه‌هایی صورت داده که در نوع خود، بی‌نظیر و شایان توجه است. بیشتر این مصاحبه‌ها برای اولین‌بار است که در این کتاب منتشر می‌شوند. پیدایش این فرقه. متدولوژی آن، تبلیغات آن و گفت‌گو با جداشده‌ها، از مباحث عمده این کتاب‌اند. کتاب «اسیر در زنجیر دروغ» سعی دارد مخاطب را قانع کند که فریبکاران حرفه‌ای قادرند برده‌داری مدرن را از طریق مهندسی ذهن امکان‌پذیر کنند و از فرقه تروریستی رجوی به عنوان نمونه برای توجیه مخاطب بهره‌می‌برند. مطالعه این کتاب به روحانیون، محققان، روان‌شناسان، مربیان اخلاق، استادان دانشگاه، دانشجویان و تمامی آحاد مردم توصیه می‌شود.
arash
۱۳۹۸/۰۶/۳۰

نمونه رو خوندم برای معرفی به جوان ها و کسانی که بخواهند این گروه رو بشناسند خوب بود من پیشنهاد میکنم حتما حتما مستند به خاطر دخترم سمیه رو نگاه کنید ( آپارات یا یوتوب) ماجرای مستند زندگی خانواده ای

- بیشتر
امین