کتاب روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد
معرفی کتاب روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد
اگر بخواهید با شیوههای دوستیابی آشنا شوید یا اینکه چگونه روی دیگران اثر بگذارید، چطور قلب کسی را بهدست آورید و فکرش را تغییر دهید، چطور به خودتان اطمینان کنید یا نسبت به دیگران تردید داشته باشید، کسی پیدا میشود که راهکارهایی ساده برای انجام اینها در اختیارتان بگذارد. اما روانشناسی اجتماعی و این کتاب، چیزی فراتر از پند و اندرز ارائه میکند؛ بینش.
«روانشناسی اجتماعی بهزبان آدمیزاد» برای درک علت رفتارهای مردم از ابزار علمی استفاده میکند. اینکه چرا مردم از بعضی آدمها خوششان میآید و از بعضی دیگر نه؟ چرا گاهی یک بحث فاخر سیاسی نمیتواند آنها را متقاعد کند، اما تأیید یک چهرهٔ مشهور سینمایی بهراحتی این کار را میکند؟ پیشداوری از کجا سرچشمه میگیرد و چه اثری روی افکار و رفتارهای ما میگذارد؟
دکتر دنیل س. ریچاردسون استاد ارشد روانشناسی تجربی در این کتاب شما را با کاربرد روشهای تجربی برای پردهبرداری از سازوکارهای این پدیدههای روانشناختی آشنا میکند. روش کار با روانشناسی اجتماعی، چگونگی ارزیابی نگرشها و رفتارها، شیوه اندیشیدن درباره خود و دیگران، چگونگی اثرگذاری جمع بر ما و ارزیابی روابط گروهها و جوامع همگی از مباحث مهم و کلیدی در این کتاباند.
این اثر تمامی موضوعات و پدیدههای مورد بحث در یک دورهٔ درسی دانشگاهی را در بر دارد. بااینحال، تا جای ممکن کمتر در آن از اصطلاحات تخصصی و فنی استفاده شده است. خواندن این کتاب به هیچ پیشنیازی احتیاج ندارد. حتی اگر از روانشناسی یا مطالعات علمی هیچ سر در نمیآورید، باز هم میتوانید مطالب این کتاب را بفهمید. تنها چیزی که لازم دارید، کنجکاوی سالم دربارهٔ مردم است. این کتاب دیدی جامع دربارهٔ یکی از هیجانانگیزترین و پویاترین شاخههای علوماجتماعی در اختیارتان میگذارد.
کتابی بسیار روان و جذاب برای عموم مردم به شخصه از کلیشه های روانشناسی بیزارم اما در این کتاب از بیشتر نتایج شگفت زده میشدم کلیشه در آن وجود ندارد
کتاب خیلی جالبیه. همیشه به روان شناسی فردی و اجتماعی علاقه داشتم.این کتاب هم حرف های تازه ای برای گفتن داره . مطالبی رو بیان می کنه که ممکنه ما در ظاهر بگیم بهشون معتقدیم ولی در باطن اعتقادی بهشون
هم متنش روان بود و هم موضوع هایی که توی کتاب بررسی شده بود، خیلی متنوع و جذاب بودن. سرشار از اطلاعات مفیدی بود که هم کاربردین و هم دانشتون رو می برن بالا... واقعاً کتاب مفصل و جامعی بود و به
"مردم الگوهای تکراری را در جهان اجتماعی اطرافشان پیدا می کنند، اما همان طور که در پیدا کردن آنها مهارت زیادی دارند، در کشف چیزهایی که در این الگوها نیست هم ماهرند. مردم زود قضاوت میکنند و شواهدی را که
به نظرم عاااالی بود لحظه به لحظه ش برام جذاب بود.قلم روان،ترجمه عالی محتوی عالی
واقعا کتاب خوبی بود و به زمینه های زیادی پرداخته بود و جالب اینجاست که صرفا حرف نمیزد و برای همه ی حرباش دلیل و آزمایش علمی داشت. به همه توصیه می کنم
واقعا زیبا متن روان نکات جالب و قشنگ خیلی استفاده کردم
کتاب اصلا روانشناسی زرد نیست. شامل نتایج مطالعات و کمی توصیه. داستان پژوهشهای روانشناسی که تعریف میکنه بسیار جذابه!