کتاب درباره تو
معرفی کتاب درباره تو
کتاب درباره تو سرودهٔ «میلاد عرفانپور» و منتشرشده توسط انتشارات سوره مهر، مجموعهای از رباعیات معاصر است که دغدغههای انسانی، عاشقانه و اجتماعی را در قالبی کوتاه و موجز بیان میکند. این اثر با زبان شاعرانه و نگاهی تأملبرانگیز به زندگی، مرگ، عشق و امید پرداخته است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب درباره تو اثر میلاد عرفان پور
کتاب «دربارهٔ تو» (مجموعهٔ رباعی) در فضایی میان سنت و معاصربودن حرکت کرده و دغدغههای شاعر را دربارهٔ هستی، عشق، مرگ، امید و روزمرگی انسان معاصر به تصویر کشیده است. «میلاد عرفانپور» در این کتاب با بهرهگیری از قالب رباعی، تلاش کرده است تا مفاهیم عمیق و گاه فلسفی را در کوتاهترین شکل ممکن بیان کند. فضای شعرها گاه اجتماعی و انتقادی است و گاه به تأملات شخصی و عاطفی پرداخته شده است. در کنار مضامین عاشقانه و معنوی، نشانههایی از دغدغههای اجتماعی و نگاه شاعر به مسائل روز دیده میشود. این مجموعه در دورهای منتشر شده که شعر معاصر پارسی بهدنبال بازتعریف خود در قالبهای کلاسیک و کوتاه است و رباعی بهعنوان قالبی موجز و پرمغز، بستری مناسب برای بیان این مفاهیم فراهم آورده است. ششمین مجموعه شعر مستقل «میلاد عرفانپور» پیش روی شما است.
چرا باید کتاب درباره تو را خواند؟
این مجموعه رباعی با زبان موجز و تصاویر شاعرانه، کوشیده فرصت تأمل بر مفاهیم بنیادین زندگی را فراهم کند. شعرهای این کتاب با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، مرگ، امید و دغدغههای انسانی، مخاطب را به اندیشیدن دربارهٔ خود و جهان پیرامون دعوت کردهاند. تنوع مضامین و نگاه شاعر به مسائل روزمره و معنوی، میتواند باعث شود که هر خواننده بتواند بخشی از احساسات و افکار خود را در این اشعار بیابد.
خواندن کتاب درباره تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر کلاسیک و معاصر فارسی، دوستداران قالب رباعی و کسانی که بهدنبال تأملات کوتاه و عمیق دربارهٔ زندگی، عشق و مرگ هستند، مناسب است؛ همچنین برای کسانی که دغدغههای اجتماعی و معنوی دارند و بهدنبال بیان شاعرانهٔ این مفاهیم میگردند.
درباره میلاد عرفان پور
«میلاد عرفانپور»، شاعر معاصر ایرانی در سال ۱۳۶۷ در شیراز به دنیا آمد. او یکی از چهرههای نسل جوان شعر پارسی است که بیش از هر چیز با سرودن رباعی شناخته میشود. علاقهاش به شعر از کودکی و در فضای سنتی خانواده بهویژه با شنیدن دوبیتیهایی که مادربزرگش میخواند، شکل گرفت. نخستین مجموعهاش با عنوان «از شرم برادرم» در قالب رباعی در سال ۱۳۸۵ منتشر شد. او مسیر خود را در این قالب ادامه داد و سه مجموعهٔ دیگر به نامهای «پاییز بهاریست که عاشق شده است»، «پادشهر» (۱۳۸۸)، «جشن فراموشیها» (۱۳۸۹) و «دربارهٔ تو» را روانهٔ بازار کرد. تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه امام صادق (ع) گذراند و در رشتهٔ «سیاستگذاری فرهنگ و ارتباطات» تا مقطع کارشناسیارشد ادامه داد. پایاننامهٔ او به تحلیل گفتمان انتقاد اجتماعی در شعر انقلاب اسلامی اختصاص داشت. در سال ۱۳۹۴ با انتشار مجموعه شعر «آخر مجلس» گامی تازه در تنوع قالبها و مضامین برداشت. این دفتر که اشعاری در قالبهای رباعی، نیمایی و غزل را در بر گرفته، بر مفاهیمی مانند عرفان، مناجات، شهادت و مسائل روز ایران و جهان اسلام تمرکز دارد. همان سال، کتاب «بیخبریها» از این شاعر منتشر و در یازدهمین دورهٔ جشنوارهٔ قلم زرین، نامزد دریافت جایزه شد؛ افتخاری که او را به جوانترین نامزد این جایزه تا آن زمان تبدیل کرد. «میلاد عرفانپور» در کنار فعالیتهای ادبی، در حوزهٔ فرهنگی فعال بوده و از آبان ۱۳۹۷ بهعنوان مدیر مرکز موسیقی حوزهٔ هنری فعالیت کرده است؛ همچنین او سابقهٔ دبیری و داوری در جشنوارههای مختلف ادبی را در کارنامه دارد.
بخشی از کتاب درباره تو
«اینجا غم، قوت غالب زندگی است
دلتنگی، رکن واجب زندگی است
این مرگ برای ما که دوریم از تو
تنها یکی از عواقب زندگی است»
«سر تا قدم تو نازنین! شعر من است
تو ماهی و آیینهات این شعر من است
ناگفته هنوز مانده و خواهد ماند
زیبایی تو که بهترین شعر من است»
«ای دل که خبر تویی و خود بیخبری
دنیا همه راز است چرا کور و کری
قانع مشو از کشف به سیبی کوچک
دستی برسان به شاخهٔ دورتری»
درسته که این کتاب، نه ایپابه و نه تو کتابخونه موجود، ولی ما سمجتر از این حرفاییم که دست از سر آثارِ میلاد عرفانپور برداریم!😐😎 مثل همیشه، بد توی آثار آقای عرفانپور پیدا نمیشه.(هرچند حس غریبی میگه از آثار پیشین ضعیف
اولین بار یه رباعی پاییزی به گوشم خورد و خیلی خوشم اومد. اسم شاعر رو پرسیدم، شنیدم میلاد عرفان پور، درباره تو... همون موقع به خودم گفتم این کتاب انتخاب خوبیه واسه هدیه تولد پاییزیم... اولین کتابی بود که ازش خوندم
#۱۴ "در شهر شلوغ ما تماشا دارد تنهایی دستهجمعی آدمها..." این بیت مرا یاد طاقچه میاندازد. چه تنهایی دستهجمعی خوبی داریم اینجا :)) "درباره تو" مجموعه ۵۹ رباعی از میلاد عرفان پور است؛ مثل همیشه با موضوعات متنوع. صفحههای چهار خطیاش حکایتِ "عقل
و بسیـار فراوان لذت بردیم😍👌. توصیه ای برای خوب شدنِ حالِ دلتون😊
اگر شعر دوست دارین، از این کتاب قطعا لذت می برین
واقعااا خیلی دلنشین و زیبا بودند🤗 انقدر قشنگ بودن که به خودم اومدم، دیدم تمام کتاب رو در عرض مدت کوتاهی خوندم خلاصه که واقعا بهتون پیشنهاد میدمش👌🏻👌🏻👌🏻 پرمحتوا، دلنشین و جذاب
فوق العاده واقعا آقای عرفان پور شعر بد ندارند
این کتاب به قدرت کتاب های دیگر عرفان پور مثل تماشایی نبود! یعنی در مقابل آنها حرفی برای گفتن نداشت
متوسط بود
برگ از پی برگ، راز مجنون شدن است رنگ از پی رنگ، در دگرگون شدن است از راه رسیده با سبدهای انار پاییز همیشه فصل دلخون شدن است