معرفی و دانلود کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانیsubscriptionAvailable

کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی

۴.۶ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی

«دیدارهای ناتمام» زندگی‌نامه داستانی شهید سرلشکر ابراهیم خانی به قلم نویسندگان علی شهبازی و جواد حاجی پور توران‌پشتی است. سرلشکر شهید «ابراهیم خانی» بهمن‌ماه ۱۳۴۰ در کبودراهنگ همدان به دنیا آمد و ۲۶ خردادِ سال ۱۳۶۶ ، زمانی که عضو لشکر ۲۳ نیروهای مخصوص تکاور بود در ارتفاعات سردشت به مقام رفیع شهادت رسید. همزمان با انجام عملیات «نصر۳» موقعیت این تکاور ارتشی به دست نیروهای خائن کومله فاش شد و در پی آن توپ‌خانه عراق آن‌جا را هدف قرار داد. پیکر شهید خانی در بهشت‌زهرا (س) تهران به خاک سپرده شده است. بخشی از کتاب: «هر رفتنی برای من تجربه کردن مرگ بود. می‌ترسیدم. با هربار رفتنت، تمام وجودم می‌لرزید، مثل یک زلزله‌ی همیشگی. تصور کن همه جا بلرزد، همیشه بلرزد. بعد از رفتنت حسین باز گفت: "بابا اَبی... بابا اَبی... بابا رفت..." در سکوت برگشتیم خانه. هروقت بدرقه‌ات می‌کردم، تنها دلخوشی‌ام می‌شد نامه نوشتن. نبودنت مثلِ شیء گمشده‌ای به گوشه‌ی ذهنم آویزان می‌شد. این روزها که چهار سال از رفتنت می‌گذرد، هنوز هم نامه‌های تو را می‌خوانم. عکس‌هایت را جلوی خودم می‌چینم و گاه یادم می‌رود که دیگر نیستی...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی

شلیک به آسمان
ابراهیم زاهدی مطلق
پرواز با آتش
زهره علی‌عسگری
یاس در قفس (داس‍ت‍ان‌ زن‍دگ‍ی‌ و ش‍ه‍ادت‌ غ‍ری‍ب‍ان‍ه‌ م‍ح‍م‍دج‍واد ت‍ن‍دگ‍وی‍ان‌)
جواد کامور بخشایش
رستگاری در جزیره