کتاب غزل و مولانا
خواندن نظراتمعرفی کتاب غزل و مولانا
دکتر نصرالله کامیاب تالشی در کتاب «غزل و مولانا» به بررسی و تحلیل غزلیات و افکار مولوی در دیوان شمس (دیوان کبیر) او پرداخته است.
کتاب شامل سه بخش است.
در بخش اول سرگذشت مولانا، افکار و آثار او، آشناییاش با شمس و تاثیرپذیری از او را می خوانید و با آثاری که راجع به مولوی نوشته شده آشنا میشوید.
و بخش دوم نیز دارای دو فصل است. فصل اول :جان پاک و گفتار درمانی و آرامش و صفای باطن و بقای اندیشه و فصل دوّم: پایههای اساسی شعر غنایی مولانا
بخش سوم نیز به غزل مولانا میپردازد و دو فصل است. فصل اوّل: بلاغت و فصاحت مولانا در اشعار غنایی و فصل دوم: مولانا و ابن عربی و تصوّف و عرفان در قرن هفتم هجری، انسان کامل و ظهور فرقهٔ مولویه و پیروان آن.
مجموعه بهترین های جبران خلیل جبران
شعر زمان ما؛ سیمین بهبهانیفیض شریفی
گزینهی اشعار فاضل نظریفاضل نظری
کلیات عبید زاکانیعبید زاکانی
عشق با صدای بلنداحمد پوری
هزار گوهر: منتخبی از اشعار صائبتبریزی با بررسی اسلوب معادله در سبک هندیمرتضی نوربخش
جایگاه شهودمحمدعلی مقیمی
دوستت دارم امضای من استنزار قبانی
عطارلیلا میری
دیوان رهی معیرینرگس علی مردانی
دست بنه بر دلم از غم دلبر مپرس چشم من اندر نگر از می و ساغر مپرس جوشش خون را ببین از جگر مومنان وز ستم ظلم آن طره ی کافر مپرس عشق چو لشکر کشید عالم جان را گرفت حال من از
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 رندان سلامت میکنند جان را غلامت میکنند مستی ز جامت میکنند مستان سلامت میکنند در عشق گشتم فاشتر وز همگنان قلاشتر وز دلبران خوش باشتر مستان سلامت میکنند غوغای روحانی نگر سیلاب طوفانی نگر خورشید ربانی نگر مستان سلامت میکنند افسون مرا گوید کسی توبه ز
لذت میبرم از این کتاب. البته که مثنوی و کلیات شمس هم روی میزم گذاشتم. و بدون این کتاب نمیتونستم حقایق رو درک کنم.