معرفی و دانلود کتاب جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی

کتاب جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی

۲.۳ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی

«جان و جهان» زندگی، اندیشه و آثار مولانا جلال الدین محمد بلخی، مجموعه مقالاتی علمی درباره مولانا به کوشش علی میرانصاری است. این مقالات در سه بخش زندگی، آثار و اندیشه مولانا گردآوری شده است. در مقاله‌ای با نام «خداپرستی و وحدت وجود در آثار مولوی» اثر الساندرو بائوزانی می‌خوانید: اگر مولوی را از وحدت وجودیان بخوانیم شگفت انگیز است که در قول وی چنین تأکیدی آشکارا بر تأثیر روحانی عبارت ظاهری یافته شود. در نظر مولوی اعمال عبادت یکی از اشکالیست که در آن عشق یعنی اتصال میان خدا و انسان، تجلی می‌کند: و ما هم اکنون دیدیم که این مکالمۀ جاودانه در جهان یا جهانها، ادامه خواهد یافت و آنگاه توانایی رؤیت آن را می‌یابیم که پس از مرگ جسمانی پرده از پیش چشم ما برخیزد. علاوه بر این در نظر مولوی رابطۀ میان خدا و جهان بیش از آنکه رابطه‌یی صدوری باشد رابطه‌یی خلقی است. خداوندا، این نگارندۀ اندیشه ها، شئی را خلق می‌کند بشیوه‌یی که یادآور نظریۀ اشعریه، و نظریۀ شدیداً ضد وحدت وجودی و ضد جبری خلق متوالی عالم در لحظات زمان است: پس ترا هر لحظه مرگ و رجعتیست مصطفی فرمود دنیا ساعتیست فکر ما تیریست از هو در هوا در هوا کی پاید، آید تا خدا هر نفس نو می‌شود دنیا و ما

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجان و جهان؛ زندگی اندیشه و آثار مولانا جلال‌الدین محمد بلخی
موضوعپژوهش ادبی، تصوف و عرفان، زندگی‌نامه
نویسندهعلی میرانصاری
انتشاراتمرکز دايره المعارف بزرگ اسلامی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۷/۱۰
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.