٪۵۰
کتاب من میگویم شما بگریید
علیرضا قزوهانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب من میگویم شما بگریید
«من می گویم شما بگریید» مجموعه مراثی عاشورایی پرشوری به انتخاب شاعر آیینی و جوان معاصر، علیرضا قزوه است. در مقدمه کتاب میخوانید:
«این سالهای آخر، شعرهایی اینجا و آنجا از برخی مداحان آشنا و ناآشنا میشنوم که بیش از آنکه دل را بارانی کند، داعیۀ خودنمایی دارد، حال آنکه اصل در کربلا گم شدن است و به اصل خویش رسیدن. همین انگیزهای شد تا این اشعار را در دفتری فراهم آورم و هدیهاش کنم به مداحان سوختهدل آلالله، بهخصوص آنان که به لحن عاشورا تکلم میکنند و حنجرهشان وقف مظلومیت حسین و یاران است. میتوانستم به جای این شعرها اشعاری انتخاب کنم که زرق و برق الفاظش امروزیتر باشد، اما فرمان از دل گرفتم و حکایت چنین شد که میبینید.
تلاش شده است تا در شعرهای این دفتر ضعفهای دستوری و زبانی و بهخصوص محتوایی کمتر به چشم بیاید.
اگرچه برخی از این شعرها را بارها شنیدهاید، شعر خوب و بااصالت و باپشتوانه همیشه تازه است.
برخی از شعرها از حیث زمانی نیز تازهاند. شعرهای این دفتر را میتوان بر منابر خواند و با آنها اشک ریخت. میتوانستم شعرهایی سادهتر از این نیز انتخاب کنم، در محدودۀ نوحههای حسینی، و نیز دفتری از اشعار عاشورایی که بتوان آن را در محافل دانشگاهی و روشنفکری نیز طرح کرد و حتی به زبانهای دیگر آن را ترجمه کرد. اما در این محرم پُرشور، بگذار باقیات صالحات من و شاعران این دفتر، همین شعرهایی باشد که میخوانید.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من میگویم شما بگریید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من میگویم شما بگریید |
نی نامهسعید بیابانکی
دست خطمحمدحسن جمشیدی
ضدفاضل نظری
بی نظمیاحسان انصاری

هر چی بگم از این کتاب کم گفتم با خوندنش عشق کنید گریه کنید زیبا عمیق با احساس و جگر سوز