برای خرید و دانلود کتاب جرئت بسیار نوشته مریم تقدیسی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
هیچ تلاشی بیاشتباه و کاستی نیست؛ ولی کسی که تلاش میکند، کسی که اشتیاق را میشناسد، کسی که ایثار میکند و خود را وقف هدفی والا میسازد، همان کسی است که در بهترین حالت طعم پیروزی را بیش از دیگران میچشد و در بدترین حالت و در صورت شکست، حداقل پردل و جرئت شکست میخورد و این شکست به معنای ضعف نیست چون انسان در هر صورت آسیبپذیر است و این آسیبپذیری ذاتی او است.
عدم اطمینان، ریسک و احساساتی که هر روز با آنها مواجهیم انتخابی نیستند. یگانه انتخابی که داریم نوع درگیر شدنمان در زندگی است؛ و پذیرش نقاط آسیبپذیرمان تعیینکنندهٔ عمق شهامت و وضوح هدف ماست. برنه براون نویسنده «جرئت بسیار» در کتابش قصد دارد همین نکته را برای شما درونی کند. «پر دل و جرئت بودن».
براون در این کتاب از معنای جرئت و با جرئت بودن حرف میزند و به عمق باور «کافی نبودن» در انسانها نگاهی می اندازد.با استدلالهایی تصورات غلط درباره آسیبپذیری را باطل میکند و راه هایی برای مبارزه با خجالتی بودن پیشنهاد میکند. در انتها نیز به والدین میآموزد که چگونه فرزندان پردل و جرئت تربیت کنند.
مطالعه این کتاب برای همه بهخصوص والدین جوانی که کودکی در آستانه پا نهادن به اجتماع دارند مفید است.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۲۸۰ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۴/۰۲/۰۶ |
مشاهده همه نظرات (۴)کتابی در برگیرنده احساساتی اسن، که با اونها هر لحظه سروکار داریم اما انکارشان می کنیم و خودمان را به خاطر این احساسات و فکرها سرزنش میکنیم. کتابی که شروع کردنش واقعا سخت بود چون از چیزهایی میگفت که چون واقعی
کمی علمی بود ولی چون با احساساتش نوشته بود خیلی به دل می شست
توصیه من برای ۲ گروه مختلف فرق داره؛ الف) اگر از اون دسته هستید که از کتابهای زرد روانشناسی مثل خودت را به فنا نده و ... ازین کتابهایی که میگن آفرین برو تو موفق میشی، و خیلی ساده و
تد تاک TED.com حتما ببینید خلاصه ایده جالبش است