کتاب کی؛ ترفندهای علمی زمانسنجی عالی
معرفی کتاب کی؛ ترفندهای علمی زمانسنجی عالی
«کِی؟؛ ترفندهای زمانسنجی عالی» اثر دیگری از دنیل اچ. پینگ نویسنده کتابهای «انگیزه -Drive» و «TO SELL IS HUMAN» است.
تقریبا همه میدانند که زمانسنجی همهچیز است اما چیز زیادی درباره خود این پدیده و درواقع ترفند، نمیدانند. زندگی ما زنجیرهای از تصمیمهای پی در پی در مورد «کِی» هستند: کی یک کسبوکار را شروع کنیم، کی یک کلاس را در برنامه خود قرار دهیم و یا کی رابطه عاطفی خود با یک فرد دیگر را جدی تلقی کنیم. با این حال، ما این تصمیمها را بر اساس شهود و حدسیات خود میگیریم.
دنیل اچ. پینگ، ایدهپرداز مطرح حوزه موفقیت و کسبوکار، که به سرعت در حال تبدیل شدن به یک استاد بینالمللی است، ترفندهای علمی زمانسنجی را شناسایی کرده تا به ما کمک کند که در کار و زندگی موفقتر باشیم.
پینگ در کتاب «کی؟» که از پرفروشترینهای نیویورک تایمز و آمازون هم بوده است، با بهرهگیری از یک مجموعه غنی از تحقیقات روانشناسی، زیستشناسی و اقتصادی نشان میدهد که چگونه میتوانیم از این الگوهای پنهان جدید استفاده کنیم تا جدول زمانی ایدهآل خود را ایجاد کنیم. چگونه میتوانیم یک شروع متزلزل را تبدیل به یک شروع تازه کنیم؟ چرا باید از رفتن به بیمارستان در عصرها خودداری کنیم؟ چرا آوازخوانی به همراه دیگران به اندازه ورزش کردن برای شما مفید است؟ زمان ایدهآل برای استعفا از یک شغل، تغییر حرفه و یا ازدواج کردن کی است؟
کتاب «کی» یک روایت شگفتانگیز و خواندنی است که در مورد نحوه ایجاد یک زندگی غنیتر و پربارتر نکات جذابی را مطرح میکند. دنیل اچ. پینک در این اثر، آخرین تحقیقات و اطلاعات زمانسنجی را با داستانهایی جذاب و آموزنده و توصیههایی عملی و کاربردی ترکیب کرده، تا به خوانندگان بینشی عمیق و متقاعدکننده بدهد که بتوانند زندگی غنی و دوستداشتنیتری را تجربه کنند.
دیگران دریافت کردهاند
سایر کتابهای دنیل پینک
مشاهده همهسایر کتابهای نشر نوین
مشاهده همهحجم
این کتاب به نظر من خوب و کاربردی بود، چون همه ی ما یه ساعت زیستی داریم که خلق و خو و عملکردمون رو تحت تاثیر قرار میده. و آگاه بودن به این تغییرات باعث میشه به جای غرق شدن
همین کتاب از یه انتشارات دیگه تو طاقچه هست ک 14 تومنه ،من اینرو خوندم و ترجمه بسیار خوبی داشت و محتوای کتاب هم بسیار بسیار مفید و کاربردیه ،این کتاب رو از حیث توجه به زمانبندیهای روزانه در برنامهریزی
از اون دست کتاب هایی بود که اصلا بهش نمی اومد رایگان باشه.. با تشکر از بانک ملت، بابت رایگان کردن این کتاب مفید..
کتاب در انتهای هر فصل یه جمع بندی خوب داره که باعث میشه بفهمید از دل اون داستان ها چه محتوای دلچسبی میشه بیرون آورد. از نشر نوین بخاطر رایگان عرضه کردن این اثر و ترجمه خوب سپاس گزارم از شما
سبک زندگی یا lifestyle یکی از مهمترین بخش های زندگی هر انسانی هست که از راههای مختلفی ساخته میشه ، به شخصه من اول از اعتقادات و باور هام و دوم بر اساس اطلاعات و دانش های جدیدی که بیشتر
کتاب به نسبت مفید بود اما برای کسی ک میخواد زمان زیادی رو برای خوندن این کتاب صرف کنه مناسب نیست بهتره ک اگر وقت اضافه دارید ک نمیخواید کار دیگ ای انجام بدید شروع به مطالعه این کتاب کنید
این کتاب کمک میکنه تا با یه سری مسائل و واقعیت های روزانه آشنا شید و بتوانید در زمان بهتری برنامه ریزی کنید . من خودم کارمند هستم و واقعا این کتاب کمک میکنه برای درک بهتر زمان . حتما
بعضی از قسمت هاش خوب بود .. ولی میتونست خلاصه تر باشه .. اگر ۴۰-۵۰ صفحه هم ازش بخونین و بقیش رو نخونین چیز خاصی از دست نمیدین در مجموع انسجام خوبی هم نداشت کتاب در مورد ساعت بیولوژیکی بدن و رابطه اون
کتاب خوبیه خیلی خوشم اومد از خوندنش باعث شد بفهمم ساعت بدنم چه موقعی هس واطلاعات خوبی راجب خیلی از اتفاقات در اختیارتون میزاره وباعث میشه تشخیص بدین چه زمانی کارهای مهمتون رو انجام بدین تا از کیفیت بالاتری برخوردارباشه
قبلا کتابو خونده بودم زیاده ولی خوبه تمام کتاب: برنامه ریزی کنید مرتب وخوب عمل کنید( هر کاری انجام میدهی از خود بپرسید چه سودی برام داره (برایان تریسی)) همیشه برنامه را در کاغذ بنویسید کارها یتان را اولویت بندی