نویسنده:کریستین آدامز
انتشارات:انتشارات صابرین
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب آدمها با هم فرق میکنند؛ راهنمایی برای پیشداوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوتها (جلد بیست و دوم)
«آدمها با هم فرق میکنند» نوشته کریستین ای. آدامز، کتاب راهنمایی برای کودکان درباره پیشداوری نکردن و باارزش دانستن تفاوتهای بین انسانها است.
ایـن کتـاب با متن روان و تصاویر رنگی جذاب، بـه کـودکان میآمـوزد چطـور تفاوتهـای دیگـران را گرامـی بدارنـد. هـدف ایـن اسـت کـه راه درک و شـناختی بـه آنهـا نشـان داده شـود کـه بـه صلح منتهی میشـود نه حسادت و دشمنی و یا خودبزرگبینی.
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)
مایکلین ماندی
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)مایکلین ماندی
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
عصبانیشدن همیشه بد نیستمایکلین ماندی
احترامتد اونیل
کودک مهربانمایکلین ماندی
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارتهای زندگی جلد هشتم)مایکلین ماندی
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
آن آبزیان کوچک و این سنجاقکهادوریس استیکنی
عصبانیوزوروسبرایان موزس
وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شودجولیا کوک
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
نکتههای داغ برای بچههای نگرانجری وایلد
دلم میخواهد هر کاری دوست دارم بکنم!جولیا کوک
حسودوزوروسبرایان موزس
ایست! زورگویی ممنوع (جرئتورزی، کار گروهی)بدری مشهدی
کاش زنده بودجولیا کوک
من نمی ترسممالی ویگانت
گفتم نه!جولیا کوک
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بزرگسالها هم باید این کتاب رو بخونند و مراقب حرف ها و پیش داوری هایی که در مورد دیگران دارند باشند چون بچه ها از رفتار شما پیروی میکنند نه گفتار. اگه شما رفتار تبعیض آمیز داشته باشید نمیتونید خیلی توقع داشته
عالی و آموزنده بود که انسان ها نباید الکی قضاوت کنن
ترجیح میدم اگر قراره مهارتی به کودک آموزش داده بشه در خلال داستان باشه و کودک خودش با فکر کردن بهش یاد بگیره نه جملات مستقیم و مثال های خیلی کوتاه. کلا برای من حالت نصیحت گونه معلم دینی طور
هر کدام از ما کمی شبیه خدا هستیم
به نظرم درهر سنی باشی این کتاب را می تونی بخونی ابن کتاب ارزش ادم هارو نشون میده حتی باتفاوت هایی که دارن
اولش فکر کردم کتاب روانشناسانه ست ولی بیشتر به سنین کودکان میخورد .حس خوبی درمجموع نداشتم ولی بنظرم برای سنین پایین خوبه