دانلود و خرید کتاب دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم) جی.اس. جکسون ترجمه برزو سریزدی
تصویر جلد کتاب دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)

کتاب دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)

معرفی کتاب دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)

«دیگر از قلدرها نمی‌ترسم!» نوشته جی. اس. جکسون، راهنمایی برای کودک است تا برخورد با قلدرها و کسانی که زور می‌گویند را فراگیرد. در این کتاب که با تصاویری زیبا همراه است، «قلدری» با زبانی ساده برای کودکان تعریف شده و ویژگی‌های فرد قلدر بیان شده است و پس از توضیح در مورد این که افراد قلدر چگونه آزار و اذیت می‌کنند، راه‌های مقابله با آنها، با زبانی ساده و با کمک تصاویری ملموس برای کودکان بیان شده است.
۱۴۰۳/۱۰/۰۶

برای کوچولو ها ،به مادر پیش زمینه آموزش میده .بالای ۷ سال هم که خوب متوجه میشن .کتاب خوبیه

Galadriel
۱۴۰۳/۰۶/۲۴

این کتاب به بچه ها یاد میده چطور مقابل افراد قلدر بایستند و قوی باشند

بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکت
کارول آن مارو
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
کی همه چی را بلده؟ (درباره خودآگاهی)
بدری مشهدی
خشم
بگونیا ایبارولا
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
دنیل گریپو
با انضباط باشیم
کاسی مایر
دوست یابی هنر است!
جولیا کوک
واقعا این حرف ها را تو گفتی؟!
چیزهایی که درباره‌ی خودم دوست دارم
من از پسش برمی آیم!
لوری رایت
کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان
گلن استنهاوس
آدم‌ها با هم فرق می‌کنند؛ راهنمایی برای پیش‌داوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوت‌ها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)
آر. دبلیو الی