معرفی و دانلود کتاب احساسات دخترانه pdf + خلاصه رایگان

چگونه احساسات خودم را بشناسم و ابراز کنم؟ ویژه دختران ۹ تا ۱۸ سال

۳.۸ امتیاز(از ۲۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب احساسات دخترانه

کتاب احساسات دخترانه نوشتهٔ لیندا مدیسون و ژوزه ماسه و حاصل نگارش و ترجمهٔ مهناز جعفری است. انتشارات مهرسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای دختران ۹ تا ۱۸ سال نوشته شده است.

درباره کتاب احساسات دخترانه

چگونه احساسات خودم را بشناسم و ابراز کنم؟ کتاب احساسات دخترانه که با تصویرسازی‌های ژوزه ماسه منتشر شده، به پاسخ این پرسش پرداخته است. این کتاب در ادامهٔ کتاب‌های «چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟» به نحوهٔ مدارا‌کردن با احساسات می‌پردازد. چه شاد باشید، چه غمگین، چه عصبانی یا نگران و هیجان‌زده، چه بترسید یا سرخوش باشید، با خواندن این کتاب، چیزهایی را یاد می‌گیرید که در پذیرش و مدیریت احساساتتان به کمکتان می‌آیند.

خواندن کتاب احساسات دخترانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ دختران ۹ تا ۱۸ سال پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب احساسات دخترانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباحساسات دخترانه

۱۴۰۲/۰۳/۲۲

عالی بود

مهرسا
۱۴۰۲/۰۳/۲۲

کتاب عالی بود در ضمن انتشارات مهرسا هست و اسم من هم مهرسا است😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😍😍🥰🧚‍♀️🔛♉♉😍😍😘😘🧚‍♀️😍😊

دختری از سرزمین پارس
۱۴۰۲/۰۹/۲۶

کتاب فوق العاده عالی و آموزنده ای بود مخصوصا برای دختران کشور عزیزم که تازه واره دوره نوجوانی شدند بهشون توصیه می کنم که بخونن و با خودشون تمرین کنند تا روز به روز به نقطه اوج نزدیک تر بشن

mobina eslami
۱۴۰۲/۰۹/۰۴

به نظر من کتاب خوبی بود دوست دارم برای دخترای ۱۲سال مثل من احساسات رو بیشتر. بشناسن.....درضمن عالییی بود توصیه میکنم بهتره دخترا کتاب های بیشتری در مورد احساسات داشته باشند

دختری از اسمان
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

عالییییییی بود من این کتاب را نسخه چاپی دارم با این که هزار بار نسخه چاپی شو خوانده ام نمونه اش را دوست دارم بخوانم

۱۴۰۴/۰۶/۲۲

عالی

کتاب خوان
۱۴۰۲/۰۷/۲۹

عالی بود

raha
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۱/۲۰

باید توضیح داد که چرا نام کتاب از "کتاب احساسات" به "احساسات دخترانه" عوض شده‌است و این نام برای آن برگزیده شده‌است. آیا احساسات برای مردان شناسایی نشده‌است و نیازی نیاز که پسران و مردان با احساسات خود آشنا باشند...بیشتر

سيد محمد حسيني شيرگ
۱۴۰۴/۰۳/۱۷

کتاب از احساسات دختر تعریف می کند 😁😁😁😁😁😁👅👅👅👅👅👅👅🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😛😛😛😛😛❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎆🎆🎆🎆🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷📗📗📗📗📘📘📘📙📙📙🎨🎨🎨🌏🌏🌏🌎🌍🧡🧡❤️💛💙💜💚❤️💓💞💕💌❣️👏👏👏👍👍🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🤭🤭🤭😹😹😹😸😺😻😼😽🙀😿😾😛😜😝😄😃🤣😅😂😁😀😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚☺️🙂🤗🤩🤔🤨😐😑😶🙄😏