معرفی و دانلود کتاب وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم)subscriptionAvailable

کتاب وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم)

۳.۶(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم)

«وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند» کتابی از مجموعه مهارت‌های زندگی نشر صابرین است که با زبانی کودکانه و تصاویری ملموس و جذاب به کودکانی که پدرو مادر آنها از هم جدا شده‌اند، توصیه‌هایی برای بهبود زندگی‌شان کرده است. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:وقتی پدر و مادر جدا می‌شوند (مهارت‌های زندگی جلد بیست و چهارم)
موضوع:دانستنی‌های کودک و نوجوان
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مهارتهای زندگی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

eloohii
۱۳۹۹/۰۵/۳۰

کتاب خوبیه ولی با نگاه یک بعدی و ایده آل نوشته شده فقط یک حالت رو در نظر گرفته حالتی که پدر و مادر بعد از جدا شدن همچنان عاشق و همراه فرزندشون هستند. اما خیلی وقت ها پیش میاد که هردو...بیشتر

کاربر عزیز و محترم
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۲/۱۴

کتاب خیلی خیلی خوبیه و برای شرایط عادی طلاق و همینطور هدایت احساسات و نگرش کودک به جایگاه خودش، فوق العاده است. به کتابهای دیگری هم نیاز هست برای دادن راهکار اینکه چطور با افراد فامیل رفتار کنه وقتی که...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۲/۲۶

این کتاب خیلی خیلی خوب است

کودک مهربان
مایکلین ماندی
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
دنیل گریپو
دیگر نگران نیستم!
کریستین ای. آدامز
بادکنک غمگین چطور خوشحال شد؟
جولیا کوک
دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)
جی.اس. جکسون
امروز سطلت را پر کرده ای؟
کارول مک کلود
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارت‌های زندگی جلد هشتم)
مایکلین ماندی
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
کودک و حد و مرزهایش
هنری کلاود
همان ستاره‌ای باش که هستی
سوزان هی‌بور اوکیف
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روان
ب‍ارب‍ارا ش‍ر
دلم می‌خواهد هر کاری دوست دارم بکنم!
جولیا کوک
فاصله‌ات را با من حفظ کن!
پرورش عزت نفس با هنردرمانی
سوزان آی بوچالتر
۱۰۱ تکنیک دیگر بازی‌درمانی (جلد دوم)
الهه محمداسماعیل
گفتم نه!
وقتی که احساس حسادت می‌کنم
تریس مورونی
احترام
تد اونیل
خانواده مهم‌تر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش‌تر است (مهارت‌های زندگی جلد بیست و سوم)
جی. اس. جکسون