کتاب عصبانیشدن همیشه بد نیست
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب عصبانیشدن همیشه بد نیست
«عصبانیشدن همیشه بد نیست!» اثر مایکین ماندی و به تصویرگری آر. دبلیو. الی و ترجمهی برزو سریزدی یکی از مجلدات مجموعهی راهنمای مهارتهای زندگی با محوریت موضوع خشم در کودکان است.
احترام
تد اونیل
تاثیرپذیری، خودت باش!جیم آئور
کلیدهای آموختن به کودکان دربارهی خداایریس یاب
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)مایکلین ماندی
من نمی ترسممالی ویگانت
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارتهای زندگی جلد دوازدهم)کریستین آدامز
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
درست و نادرستبرزو سریزدی
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکتکارول آن مارو
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
دیگر نگران نیستم!کریستین ای. آدامز
دوست خوبکریستین ای. آدامز
باید تصمیم بگیری کامیل!استوارت جی. مورفی
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
دلم میخواهد هر کاری دوست دارم بکنم!جولیا کوک
چغلی نکن!جولیا کوک
هدیه مخصوص تومکس لوکیدو
همان ستارهای باش که هستیسوزان هیبور اوکیف
گفتم نه!جولیا کوک
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارتهای زندگی جلد هشتم)مایکلین ماندی
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)
مایکلین ماندی
مدرسهی دوستداشتنی منمایکلین ماندی
حق داری غمگین باشیمایکلین ماندی
از روزهای مدرسه لذت ببر!مایکلین ماندی
کودک مهربانمایکلین ماندی
خدانگهدار خانهی قدیمی، سلام خانهی جدیدمایکلین ماندی
رهایی از اضطرابمایکلین ماندی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۲۰,۰۰۰۵۰%
کتاب رو نخوندم اما با اسمش یاد این جمله ارسطو افتادم که میگه "عصبانی شدن آسان است؛ همه میتوانند عصبانی شوند، اما عصبانی شدن در برابر شخصِ مناسب، به میزان مناسب، در زمان مناسب، به دلیل مناسب و به روش
بسیار بسیار مناسب هست برای آشنایی با احساس خشم و کنترل و هدایت آن در مسیر درست. صد در صد به والدین توصیه میشه برای کودکانشون تهیه کنند 💯
خوندنش خیلی به من کمک کرد❤️
عالی بود. 😊👌
کتاب خوبیه، پیشنهاد میکنم بخونین
چن تا نکته رو یاد میده .
این کتاب را در 99/8/10 خواندم. شاید برای بچه ها کتاب خوبی باشد. نکات خوب این کتاب: به خشم مثبت و منفی اشاره میکند. درباره فیزیولوژی و دلایل خشم کمی توضیح داده است اما در باب مهارتهای کنترل خشم و
حتما بخونید برای خودتون و بچه ها 💛
خیلی خوب بود و بین خوندن کتاب کلی با دخترم صحبت کردم و ازش خواستم وقتی کسی عصبانی میشه بهش فرصت تنها بودن بده