کتاب به کودکان اعتماد کنیم: مبانی روانشناسی رشد شناختی در برنامه فلسفه برای کودکان مهرنوش هدایتی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب به کودکان اعتماد کنیم: مبانی روانشناسی رشد شناختی در برنامه فلسفه برای کودکان

معرفی کتاب به کودکان اعتماد کنیم: مبانی روانشناسی رشد شناختی در برنامه فلسفه برای کودکان

چه رسالتی در تربیت فرزندانمان والاتر از آن که شرایطی فراهم آوریم تا این موهبت بزرگ الهی و یگانه عامل برتری بشر از سایر مخلوقات، که همانا قدرت تفکر عقلانی است، روز بروز بالنده‌تر و عقلایی‌تر گردد؟ و چه ثروتی ماندگارتر از آنکه قدرت قضاوت، داوری و استدلال فرزندانمان را، برای تشخیص مسیر درست زندگی از همان اوان کودکی برای زندگی آینده تقویت نماییم؟ بقول آیت الله فلسفی(ره) خوبی و بدی، پاکی و ناپاکی، قوّت و ضعف ملت فردا را باید در روش تربیت کودکان امروز جستجو کرد. به عبارت دیگر وضع روحی و اخلاقی و کیفیت رفتار و گفتار مردم هرعصری محصول بذرهای تربیتی است که در ایام کودکی در مغز آنان افشانده شده است. بدین نگاه، اکنون چندین دهه است که برنامه‌ای جامع و مدون تحت عنوان "فلسفه برای کودکان" جهت پرورش عادت‌های تفکر تأملی و انتقادی به شیوه‌ای اشتراکی و ابزارهایی تخصصی در بیش از یکصد کشور جهان، کودکان را به عادت های زیبای استدلال، تأمل، داوری اندیشمندانه، تجربه ایده ها، تعاملی جمع مدارانه و آزادی و استقلال اندیشه و بیان در یک حلقه کندوکاو دعوت می‌کند. این کتاب تلاشی است در حمایت از آنان که می‌خواهند به کودکان اعتماد کنند و آنها را برای صالح ترین عمل در جامعه‌ای پر چالش آماده سازند.

Lia
۱۳۹۵/۱۱/۰۹

من الان واقعا مرددم کتاب 432 صفحه ای پی دی اف رو دانلود کنم یا نه؟ شکنجه است مطالعه اش

۱۴۰۴/۱۰/۰۱

عالی بود

درآمدی بر برنامه‌ فلسفه برای کودکان (جلد اول)
مراد یاری دهنوی
پیکسی: داستانی فلسفی برای کودکان مقطع ابتدایی
غایب بزرگ مدرسه: کند و کاو اخلاقی- جلد اول
غایب بزرگ مدرسه: کندوکاو اخلاقی- جلد دوم
متیو لیپمن
حلقه‌ی کندوکاو اخلاقی؛ تربیت اخلاقی در برنامه‌ی فلسفه برای ‌کودکان (جلد نهم)
روح‌الله کریمی
آشنایی با رویکرد والدورف؛ آموزش از درون به بیرون
جک پتراش
داستان‌هایی برای پرورش فکر
جکی اسکات
اصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم)
مزگان رشتچی
آموزش تفکر انتقادی به کودکان