معرفی و دانلود کتاب اصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم)subscriptionAvailable

کتاب اصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم)

۳.۲ امتیاز(از ۶ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم)

همۀ والدین دوست دارند فرزندانشان روش درست اندیشیدن را بیاموزند تا بتوانند در آینده به طور مستقل، تصمیم های صحیح بگیرند. کتاب حاضر جلد پنجم از مجموعه‌ای چند جلدی است که به موضوع «فلسفه برای کودکان و آموزش مربی آن» می پردازد. در این جلد، اصول تسهیل گری، خصوصیات فردی معلم در این مسیر، و تکلیفی که او در این راه برعهده دارد، تشریح شده است. هر فصل از کتاب شامل بخش‌های متنوعی است تا موضوع به درستی تفهیم و تمرین شود. این بخش‌ها عبارت اند از: بحث کنید، فکر کنید، مثال، نکته، تکلیف ویادآوری.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباصول تسهیل‌گری و ویژگی‌های تسهیل‌گر حلقه کندوکاو (جلد پنجم)
موضوعفلسفه مدرن
برچسبمجموعه آموزش مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان

ftm
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۰۸

کتاب بسیار عالی برای معلمان، مربیان و والدینی که به نحوه آموزش کودکان به روش p4c اهمیت میدهند. لطفا همه جلد های این مجموعه را در طاقچه قرار دهید