کتاب جغرافیای تفکر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب جغرافیای تفکر
کتاب «جغرافیای تفکر» نوشته دکتر ریچارد ای. نیسبت است.
نیسبت در سالیان اخیر به تدریس روانشناسی در دانشگاه ییل آمریکا پرداخته و درحال حاضر در دانشگاه میشیگان و دانشکده مشهور و معتبر تئودور ام. نیوکمب مشغول تدریس است. او موفق به دریافت جایزه بورسیه علمی معتبر انجمن روانشناسی آمریکا معروف به بورسیه تحقیقاتی ویلیام جیمزانجمن روانشناسی آمریکا شده و همچنین در سال ۲۰۰۲ بورسیه تحقیقاتی موسسه جان سیمون گوگن هیم را نیز دریافت نموده است.
نیسبت در این اثر به مقایسه نحوه تفکر در فرهنگ شرق و غرب پرداخته است. او با هدف شناخت ریشههای تفکر از یک سو زمینههای فلسفی، تاریخی، بومشناختی و جغرافیایی را مورد توجه قرار داده و از سوی دیگر با طرح سئوالات و فرضیات چالشانگیز به کاوش در فرآیندهای شناختی از منظر روانشناسی اجتماعی و بین فرهنگی پرداخته است.
دکتر نیسبت در این کتاب نشان میدهد که درک و شناخت طرز فکر مردم در فرهنگهای شرقی برای شناخت و حل مسائل و مشکلات مردم در دنیای کنونی نه تنها خوب و به جا بوده بلکه حتی ضروری است.
علوم شناختی: مقدمهای بر ذهن و مغز
در باب حرف مفتهری فرانکفورت
سرهم بندی نکنگری هیدن
گفتوگویی دربارهی نسبیانگاری، مطلقانگاری و ورای آنهامایکل کراوس
ورزش پهلوانی
علیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
کوتاه از علوم انسانیبردیا سلیمانی خو
روانشناسی شخصیتطاهره آقاپور
دانستنی های علم نجومعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
خانهپیمان باشلو
جنوبگان ایرانعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
جزیره آشورادهعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
بندر ایرانی سالیانکاعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
اسطوره ها و مفاخر ایراناسلام عبادی هشترودی
امنیت سایبری در عصر تحول دیجیتالدیتمار پی. اف. مولر
اگر با دقت و حوصله خونده بشه قطعا مفیده..
در کل کتاب خوبیست و اطلاعات جذابی را درباره تفاوتهای غربیها و شرقیها در سیستم شناختی و تصمیمگیری و اندیشه ارائه داده و از آزمایشهای گستردهای که برای سنجش این تفاوتها انجام شده برای توضیح این تفاوتها استفاده کرده. البته
سلام خدمت پشتیبانی طاقچه این خانوم کتاباش خیلی خوبن من دنبال بانک سوالات فلسفه ی تربیتش هستم ولی در طاقچه پیدا نمیکنم ☹☹☹ چیکار کنم