معرفی و دانلود کتاب وسواس و صد پرسش + خلاصه رایگان

انتشارات:
فرهنگ و دانش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وسواس و صد پرسش

متأسفانه ابتلا به اختلال وسواس فکری و رفتاری نه تنها زندگی خود قربانی (کودک) را تباه می‌کند بلکه بازتاب ویرانگرش همه اطرافیان فرد مبتلا را نیز به طور منفی تحت تأثیر قرار می‌دهد و چون کتاب حاضر به وسواس کودکان می‌پردازد بدین علت به احتمال قوی کتاب حاضر به منظور پاسخگویی به مشکلات مرتبطه و بازتابی، توسط شما مورد مطالعه قرار می‌گیرد تا بدین وسیله بهتر بتوانید با کسب آگاهی‌ها و اطلاعات مرتبط بیشتر، بهتر عوارض و مشکلات این اختلال را مهار کنید تا بدین وسیله هرچه بیشتر بسترهای پویایی، خودشکوفایی و خودپذیری فرزندتان را فراهم کرده و هم اینکه آرامش و ثبات بیشتری را در خانواده تجربه کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وسواس و صد پرسش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوسواس و صد پرسش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۱/۲۲
فرمت کتابEPUB

Aida
۱۳۹۹/۰۵/۱۹

متن کتاب کامل و جامع به وسواس در کودکان می‌پردازد؛ شناخت بیماری تا روش‌های درمان و .... تنها چیزی که این کتاب کم دارد ویراستاری خوب است. بخش‌هایی از کتاب کاملا گنگ است و از کلمه‌هایی استفاده شده که ابدا...بیشتر

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۱۲

این کتاب فقط توضیح بیماری هست ولی هیچ راه درمانی توصیه نکرده؛ در صورتی که کسی که این کتاب میخونه دنبال درمان هست نه شناخت بیماری، در متن کتاب از کلمات نامفهوم زیادی استفاده شده

علی
۱۴۰۱/۱۱/۰۴

تمرین برای درمان وسواس از دیدگاه یک ادم سالم به وسواستون نگاه کنید مثلا از نگاه یکی از اشناهاتون و این سوال رو از خودتون بپرسید اگر این افکار سراغ اون بیاد بهش اهمیت میداد؟ اگه نمیده پس چرا شما باید اهمیت...بیشتر

خوابگزار
۱۳۹۶/۰۱/۳۰

ای کاش عناوین بخش ها و سوالات را از لحاظ فونت بصورت بولد قرار میدادین.اینطوری کمی از یکنواخت بودن مطالعه کاسته میشد و جذاب تر می بود.

بریده‌هایی از کتاب

این بخش به پرسش‌هایی از نوع زیر پاسخ داده می‌شود: الف: چه داروهایی ویژه مهار وسواس است؟ ب: روانپزشک چگونه بر روی داروی موثر انگشت می‌گذارد؟ و سئوالات مرتبط بیشتر....   ۵۷ـ برای درمان وسواس از چه داروهای
روان‌شناسی وسواس (فکری- عملی)
احمد علامه فلسفی
آسیب‌شناسی وفاداری در زندگی زناشویی
دیوید لاسترمن
روان‌شناسی اضطراب
احمد علامه فلسفی
یکصد پرسش و پاسخ پیرامون اختلال نقص توجه، بیش‌فعالی کودکان (از دورۀ پیش‌دبستان تا دانشگاه)
میرمحمود میرنسب
مثلث و مثلث‌سازی در خانواده (الفبای درمان)
فرشاد بهاری
گذشته، حال، آینده نظریه های شخصیت