کتاب ایروبیک ذهن: ۷۵ روش حفظ سلامت ذهن
معرفی کتاب ایروبیک ذهن: ۷۵ روش حفظ سلامت ذهن
من پزشک، متخصص فیزیولوژی و یا متخصص اعصاب نیستم. من یک مربیام که به سالم و سرزنده نگهداشتن ذهنِ انسان در طول دوران عمر او علاقه دارم. بدیهی است که مغز میتواند عملکرد خود را با تغذیه و مراقبت صحیح تا سالیان دراز ادامه دهد. مغز واجد نوعی «عنصر انعطافپذیری» است که در سرتاسر طول عمر آدمی به آن (مغز) اجازهی رشد، تغییر و تکامل میدهد.
همهی ما میدانیم که مغز دو نیمکره با عملکردهای مستقل دارد. با این حال، این دو نیمکره اطلاعات یکسان را در ظرف یک هزارم ثانیه با هم پردازش میکنند. وقتی شما صحبت میکنید نیمکرهی چپ، به فکر آماده کردن واژگان است، در حالیکه نیمکرهی راست، جمله میسازد. این دو نیمکره به بهترین شکل دوشادوش یکدیگر در حال فعالیتاند.
شما میتوانید از این کتاب به عنوان مرجعی برای خودتان، پدر و مادر پیرتان، خویشاوندان و دوستانتان، کهنسالان، و هر کس که صلاح میدانید و با هر روشی که ابتکار و خلاّقیتتان اجازه میدهد، بهره ببرید.
باید هنگام تمرکز ذهن خیلی دقیق بود چون در همون لحظه کلی وسوسه و حواس پرتی میاد به سراغ آدم... مثلا خارش دماغ
کتاب روان و جالبی بود. بخاطر دسته بندی مطالبش خواندنش خیلی آسان و تاثیر گذار بود. از منظر جالبی به موضوعات نگاه کرده بود. برخی موضوعاتش واقعا جدید و کاربردیه. توصیه میکنم حتما بخونید چون پشیمون نمیشید از وقت گذاشتن
این کتاب به مقوله های مختلفی اشاره کرده که همه در نهایت موجب سلامت ذهن میشوند. مثلا در بخش ۲۷ و ۲۹ به موضوع بخشش و کمک به دیگران پرداخته و نقش این دو مقوله رو بر سلامت ذهن بازگو
واقعا کاربردیه.بعضی از دستور العمل هاش واقعا جذابه .ضرر نمی کنید توصیه میکنم حتما بخونید.
کتاب خیلی خوب و آموزنده ای بود حتما مطالعه ش رو توصیه میکنم.
کتاب خوبی بود بعضی از مواردش به دردم خورد
نکات خوبی داشت واقعا