کتاب قدرت برای نوجوان
خواندن نظراتمعرفی کتاب قدرت برای نوجوان
حقیقت این است که راز، ثروت را به مستمندان، وفور را به گرسنگان، آرامش را به جنگزدگان و سلامتی را به بیماران عرضه میدارد. اما میتواند به برآورده شدن رؤیاهای شما نیز کمک کند. شاید فکر کنید که لایق آن نیستید، اما هستید. اگر بتوانید رؤیای آن را در ذهن خود بپرورانید، میتوانید به آن دست یابید. واقعاً چنین است.
حال ممکن است واضح به نظر برسد، اما دشوارترین قسمت برآورده شدن رؤیاهای شما این است که دقیقاً بدانید رؤیای شما چیست.
زمانی را به یاد بیاورید که خردسال بودید و حد و مرز نمیشناختید. بزرگترها میگفتند "وقتی بزرگ شدی میخواهی چهکاره شوی؟" و شما پاسخ میدادید "فضانورد"، "دکتر"، یا "فوتبالیست"، هر شغلی را که دوست داشتید میگفتید. و هنگامی که بزرگتر شدید، و فشارها، توقعات، خواستهها و محدودیتها برای شما بیشتر شد. دلایل مختلفی روی سر شما ریخته شد که چرا نمیتوانید به آن رؤیاها برسید. مردم دائم به شما میگفتند به اندازهی کافی زرنگ نیستی، به اندازهی کافی قوی نیستی، به اندازهی کافی زیبا نیستی، مناسبِ آن کار نیستی. مثل این است که دنیای بزرگترها آرزوهای زندگی شما را به طریقی دزدیده است.
در این کتاب سعی شده تا روش یک زندگی شگفتآور را به شما نشان دهد. شما چیزهای باورنکردنی و اعجابانگیزی پیرامون خود، زندگی و عالم هستی کشف خواهید کرد. زندگی بسیار راحتتر از آن است که شما درک میکنید و هنگامیکه نحوهی عملکرد زندگی و قدرت نهفته در درونتان را درک کنید، افسون این زندگی را در حد کمالش تجربه خواهید کرد و آنگاه زندگی شگفتانگیزی خواهید داشت!
قانون شادی
قرآن کریممحمد صادقی تهرانی
الفبای اخلاق تجارت و کسبوکارنورمن. ای بووی
الفبای موفقیتزیگ زیگلار
ما هیچ ما نگاه: جلد ۸ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
حجم سبز: جلد ۷ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
مسافر: جلد ۶ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
صدای پای آب: جلد ۵ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
شرق اندوه: جلد ۴ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
آوار آفتاب: جلد ۳ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
کتاب فوق العاده ایه سرشار از امیده