معرفی و دانلود کتاب یک آسمان هیاهو + خلاصه رایگان
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب یک آسمان هیاهو

بر اساس زندگی شهید علیرضا موحددانش رحیم مخدومی (قصه‌ی فرماندهان ۱۹)

۳.۷(از ۳ امتیاز)
رحیم مخدومی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یک آسمان هیاهو

«یک آسمان هیاهو » نوشته رحیم مخدومی کتاب نوزدهم از مجموعه قصه فرماندهان، بر اساس زندگی شهید علی‌رضا موحد دانش است. «تو وقتی منتظری، چشمانت چگونه می‌شود؟ لطفآ قیافه آدمهای منتظر را بگیر. می خواهم موقع انتظار چشمانت را ببینم. سعی کن انتظار بکشی... بیشتر سعی کن... باز هم بیشتر... آخرین توانت همین است؟ نمی‌دانم چرا چشمان منتظر تو با چشمان منتظری که من تا حالا دیده‌ام خیلی فرق دارد. از همینجا معلوم می شود انتظار ادا درآوردنی نیست. رنگ انتظار ابتدا در دل ساخته می‌شود، بعد ناخودآگاه می‌زند به چشم. به همین خاطر همه انتظارها یک‌رنگ نیست. بعضیها مظلومانه و دوست‌داشتنی است، بعضیها ظالمانه و ترسناک. بعضیها عاشقانه و مخملین، بعضیها کینه توزانه و آتشین. چشمان مخملین یک دخترک پرورشگاهی را در شهر دورافتاده ماکو در نظر بگیر. در چشمانش چه میبینی؟ می شود رنگ انتظارش را برایم توصیف کنی؟»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک آسمان هیاهو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یک آسمان هیاهو
عنوان دیگر:بر اساس زندگی شهید علیرضا موحددانش رحیم مخدومی (قصه‌ی فرماندهان ۱۹)
موضوع:دفاع مقدس
تعداد صفحه‌ها:۸۰ صفحه
قیمت کتاب:۵۶۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قصه فرماندهان

۱۳۹۹/۰۹/۲۴

این کتاب فوق‌العاده است و از همه بهتر نویسنده کاربلدش است که به سبکی موشته شده که انگار واقعا داخل آن محیط هستی عالی!

بریده‌هایی از کتاب

ایران۹@
الان هم تو را انتخاب کرده‌اند. اما بدان از انتخاب خود منظوری دارند. یک روز مرا هم انتخاب کردند. آن موقع نمی‌دانستم منظورشان چیست. بعد فهمیدم می خواستند مرا به خدمت خودشان بگیرند تا قصه هایشان را برای شما بنویسم. می خواستند نویسنده‌ام کنند. حالا برای تو چه خوابی دیده‌اند، من بی‌اطلاعم. فقط می‌دانم انتخاب شده‌ای. همین را غنیمت بشمار. یک وقت میبینی تو هم نویسنده شدی. مثل خیلیها که روزی خواننده بودند و حالا نویسنده. شاید هم خواب دیگری برایت دیده باشند. کسی چه می‌داند! اللّه اعلم!
ایران۹@
منظورم از سربازی، دو سال خدمت زیر پرچم نیست، چون علی از آن گریخت، کسی که فرار می کند سرباز نیست، آن که سر میبازد سرباز است.
کتاب مهدی باکری؛ یادگاران ۳
طه فروتن
فوتبال و جنگ
محمود جوانبخت
فقط غلامِ حسین باش
حمید حسام
امامت و ضرورت رهبری( همراه با زندگینامه و خاطرات شهید امیرحسین سیفی)
امیرحسین سیفی
کتاب علی تجلایی؛ یادگاران ۳۱
سمانه زالی
کتاب صیاد شیرازی؛ یادگاران ۱۱
رضا رسولی
حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)
امیرحسین انبارداران
شب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازی