کتاب جشن حنابندان
خواندن نظراتمعرفی کتاب جشن حنابندان
گزارشنویسی یکی از بهترین راههای بیان حوادث است. یک گزارشگر سعی میکند با یاری جستن از جزئیترین اشیاء موجود در محل حادثه کاملترین تصویر را در قالب کلمات ارائه دهد.
«جشن حنابندان» دو گزارش از عملیات کربلای ۵ و بیت المقدس ۴ در جنگ تحمیلی است. محمد حسین قدمی به گفته خودش خشاب قلمش را پر از واژه و ضامن دوربین را روی رگبار «فریم» تنظیم کرده تا بتواند گوشهای از خلوص و ایمان و عشق و وحدت و شهادت رزمندگان را به تصویر بکشد. در انتهای این گزارش عکسهایی هم ضمیمه شده است.
«برای انجام آخرین مراحل ثبتنام به پایگاه «مقداد» میروم. پایگاه بیاندازه شلوغ است. داوطلبان از نوجوانان کم سنوسال تا مردان پیر پشت خمیده، جهت ثبتنام هجوم آوردهاند. در صفی طویل از هم سبقت میگیرند که صف گوشت و تخممرغ نیست! صف مشتریان مجاهدی است که کالای جانشان را به صاحب کالا عرضه میکنند، ان الله اشتری منالومنین...، خداوند جانهای مؤمنین را به بهای بهشت خریداری میکند.
بچهها خوشحالاند ومضطرب! خوشحال که بالاخره رضایت پدر و مادر را جلب کرده و در صف «سپاهیان محمد (ص)» قرار گرفتهاند و مضطرب از بابت نرسیدن بوبت.
ساعت هفت بعد از ظهر است و ۵ ساعت از وقت اداری گذشته است. برادر مسئول ملتمسانه میگوید: «برادران عزیز لطفاً شلوغ نکنید. تحمل کنید تا کارتان زودتر درست شود. ما تا صبح در خدمت شما هستیم.»
۶۲,۰۰۰۵۰%
نظر رهبر انقلاب درباره کتاب ::(( این حنابندان اقای قدمی عجب کتاب خوبی است......این کتاب چقدر خوب نوشته شده است. ))
شهید علی قلعه قوند پدر بزگ من بود هروقت مادر بزرگم داستانش را برایم میگفت من میخواستم بروم پیش ان چون واقعا داستانی که مادر بزرگم راجب به پدر بزرگم میگفت واقعا میخواستم بروم پیشش و محکم بغلش کنم پدر
مدت ها پیش نسخه چاپی اش را خوانده ام.... مگر می شود به کتاب های حوزه ی دفاع مقدس علاقهمند باشی و این کتاب را نخوانی؟؟؟؟!!!! واقعا بی نظیره👌
قلم شیوا متنی پر ز حادثه جوشش احساسات و فریاد حماس و یاد یاران امام
حقیقتاً این کتاب آدم را میبرد در بحبوحه اعزام بسیجیانِ قهرمان به جبههها....آدم خودش را در هیاهوی حوادث جبهه احساس میکند...کافیست گوشهای تنها بنشینی و این کتاب رو با توجه بخوانی تا حسرت آن رو روزها بر دلت بماند...
عالی بود حقیقتا
خیلی زیبا و روان بود، برای بنده این نکته بسیار جذاب بود که کتاب حاصل خاطرات واقعی نگارنده است و اینکه عکس شخصیت های کتاب در انتهای کتاب آمده است.
کتاب به این خوبی چرا اینقدر اشتباه تایپی داشت؟!!!
خیلی کتاب خوبی بود واقعا رهبر عزیزمون حق داشتن ک از این کناب تعریف کردن واقعا دست نویسنده درد نکنه ولی کتاب غلط املایی زیاد داشت و حقش 5 ستاره نبود اما بخاطر قلم نویسنده دلم نیومد ستارهاش رو کم کنم
کتابی درباره ی جنگ جهانی اول با نام درجبهه ی غرب خبری نیست . توسط یک نیروی نظامی حاضر در جنگ نوشته شده است .که سرشار از یاس، ناامیدی ،منفعت طلبی، افکار لیبرالیستی در جنگ جهانی است . نویسنده ی