معرفی و دانلود کتاب مرتضی مطهری + خلاصه رایگان

میثم محسنی
انتشارات:
میراث اهل قلم

معرفی کتاب مرتضی مطهری

میثم محسنی در کتاب «مرتضی مطهری» از زندگی و مبارزات استاد شهید مرتضی مطهری می‌گوید. روحانی شیعه و مبارز، استاد مرتضی مطهری، در سال ۱۲۹۸ در فریمان، از توابع مشهد، متولد شد و در شامگاه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۵۸ پس از خروج از جلسه‌ای در منزل یدالله سحابی به همراه گروهی از رجال سیاسی، هدف گلولهٔ یکی از افراد گروه فرقان قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان درگذشت.

بخش کوتاهی از کتاب:

«یکی از شاگردان استاد در حاشیه‌ی کتاب "مسئله‌ی حجاب" نوشته بود:" ... هیچ‌گاه طبقه عفیف و متدین مردم به حجاب ایراد نمی‌گیرند؛ همیشه ایرادگیری‌ها از ناحیه مردم نانجیب یا فریب‌خورده‌های آنان است. دکتر [...] در مطبش یک مینی‌ژوپ‌پوش درجه‌ی یک را به عنوان سکرتر استخدام می‌کند و در جلسات آقای مطهری شرکت می‌کند و منافقانه اظهار می‌کند که به اسلام پای‌بند است و آقای مطهری هم فریب او و امثال او را می‌خورد."

استاد در جواب نوشته بود:

در پایین صفحه نوشته‌اید دکتر [...] (که شما را معالجه کرده است) مافوق است. آری این است پاداش کسی که بیش از ده سال، صمیمانه به فکر و روح شما خدمت کرده است و آن است پاداش کسی دیگر که به تن شما (و ظاهراً بدون ویزیت) خدمت کرده است. شما چگونه به شخصی به صرف این‌که یک گناه مرتکب شده و زنی مینی‌ژوپ‌پوش استخدام کرده،‌ تهمت نفاق می‌زنید و چه مجوزی دارید؟! این نسبت‌ها حرام است و موجب فسق. آن‌چه من در این حواشی می‌بینم؛ آن‌قدر خالی از موازین اخلاقی است که گاهی تردید می‌کنم، جواب بگویم...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مرتضی مطهری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمرتضی مطهری

۱۳۹۹/۰۴/۲۰

کتاب عالی ای بود من که خیلی استفاده کردم شما هم استفاده کنید عالیه

Hadith
۱۳۹۹/۰۲/۰۳

خاطرات استاد که در کتابهایشان هست جمع شده در یک کتاب...

علیرضا بهشتی
۱۴۰۰/۰۹/۱۱

خاطرات جذاب و خواندنی از شهید مطهری

بریده‌هایی از کتاب

Mahdi Shojaeifar
غرب از یک چیز وحشت دارد و آن "بیداری" مسلمانان است.
|قافیه باران|
نسل جوان افکار و احساساتی دارد و انحراف‌هایی. تا به دردش، یعنی افکار و ادراکات و احساساتش رسیدگی نشود، نمی‌شود جلو انحرافاتش را گرفت.
ام‌البنین
مسلمان کسی است که هم درد خدا را داشته باشد و هم درد خلق خدا را.
|قافیه باران|
آدم‌های جامد خیال می‌کنند اسلام می‌خواهد دنیا را، موزه‌ی حفظ آثار باستانی کند. از این‌رو با هر چیز تازه‌ای مخالفند و ای‌بسا که آن چیز تازه با هدف‌های اسلام سازگارتر باشد.
Mahdi Shojaeifar
محال است که انسان نماز درست و مقبول بخواند و دروغ‌گو باشد. محال است که نماز صحیح و درست بخواند و دلش به طرف غیبت کردن برود.
|قافیه باران|
خلوت ظاهری،‌مقدمه‌ی خلوت قلب است. بعد که خلوت قلب پیدا شد، انسان باید بیاید در اجتماع و کار اجتماعی‌اش را انجام دهد؛ و در عین حال خلوت قلبش را هم داشته باشد.
Mahdi Shojaeifar
اگر خیال می‌کنی که پای موعظه‌ی دیگران بنشینی و بهره ببری اشتباه می‌کنی. اول باید در درون خودت واعظی ایجاد کنی، وجدان خودت را زنده کنی، آن‌وقت از موعظه‌ی واعظ بیرونی هم استفاده کنی.
Mahdi Shojaeifar
توبه عبارت است از یک انقلاب درونی، نوعی قیام، نوعی انقلاب از ناحیه خود انسان علیه خود انسان.