دانلود و خرید کتاب زینب (س) زینتِ خلقت پروین گرامی

نویسنده:پروین گرامی
امتیاز:
۵.۰از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زینب (س) زینتِ خلقت

«زینب (س) زینتِ خلقت» نوشته پروین گرامی درباره زندگی، صفات و کرامات حضرت زینب (س) است: بی‌تردید زینب (سلام‌الله‌علیها) نه تنها زینت پدر، که گوهری درخشان بر تارک دنیا بود. دنیایی که هیچگاه قدردان گنجینه‌های واقعی خود نبوده و همواره به خاطر جفا به ایشان شرمنده و روسیاه است. حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) را می‌توان پیام رسان و مبلغ عملی اندیشه‌های ناب اسلامی در زمانی دانست که حقیقت جای خود را به تزویر و اسلام ناب جای خود را به اسلام متظاهر اموی داده بود. زینب (سلام‌الله‌علیها) را باید اسوه ولایت‌پذیری و جانفشانی در راه امامت و نماد معرفت الهی، صبر و استقامت، شهامت، سخنوری و موقع شناسی دانست؛ به معنای واقعی «کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود.» زندگی پربار این بانوی مکرمه، سرشار از لحظه‌ها و صحنه‌هایی است که رقم خوردن هر یک از آنها برگ زرینی بر تاریخ بشریت به حساب آمده و تندیسی از انسان کامل را در برابر تاریخ و انسان‌هایی قرار می دهد که نیل به تکامل را هدف آفرینش خود دانسته و چنگ زدن به این ریسمان الهی را بر خود واجب می‌دانند.
Hemmat
۱۳۹۹/۰۹/۲۵

السلام علیک ِ یا عقیله ی بنی هاشم ؛ . تا که یک چشمه عیان شد در تو از جلوه ی «مولا» چشم در چشم خدا کردی و گفتی تو : «جمیلا» .

أبوٰمُخلــــِـــٰـــصْ
۱۳۹۸/۱۱/۰۴

«ما رأیتُ الّا جمیلاً» هیچ ندیدم جز زیبـــایــــی

zeynab
۱۳۹۹/۱۱/۲۳

بینهایت به اسمم افتخار میکنم ، افتخار میکنم هم اسم کسی هستم که صبورتر از ایوب است ، زینت خلقت است ، دختر امیرالمؤمنین است ، دختر فاطمه است و خواهر حسن و حسین است ... و حالا منی که

- بیشتر
عشقِ کتاب
۱۳۹۹/۱۰/۱۸

این کتاب به طور مختصر و مفید به سیره حضرت زینب سلام الله علیها پرداخته است در عین حال به موازات آن، اتفاقات و امور مهم سایر اهل بیت گفته می شود

امیر حسین
۱۳۹۹/۰۹/۲۸

فوق العاده اموزنده و عالی و شناساننده شخصیت بزرگ و والا مقام حضرت زینب(سلام الله علیها)

«کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود.»
S
یا رَبَّ الحُجَّه بِحَقِّ الحُجَّه اِشفِ صَدرَالحُجَّه بِظُهورِ الحُجَّه
سیّد جواد
سلام و درود خدا بر روح والا و متعالی زینب که به حق زینت و مایه مباهات بشریت از آغاز تا پایان دنیا بوده و خواهد بود. زینب (سلام‌الله‌علیها) خورشیدی تابان است، گرما بخش قلبهای یخ‌زده دنیا نشینان و چراغ راهی برای شیفتگان تعالی. هر چه در وصف این بانوی نور و زیبایی که در آشفته بازار کربلا، جز زیبایی ندید، گفته شود کم است. قلم‌ها توان نوشتن و آب دریاها تکافوی نمناکی انگشتان برای ورق زدن صفحاتی را که در باب زینب (سلام‌الله‌علیها) می توان نوشت ندارند.
أبوٰمُخلــــِـــٰـــصْ
بعضی از القاب حضرت عقیله بنی‌هاشم: بانوی بانوان بنی‌هاشم عالمه غیر معلمه: دانای نیاموخته کعبه الرضایا: قبله رنج‌ها عقیله النساء: خردمند بانوان نایبه الزهراء (علیه‌السلام): جانشین و نماینده حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) صدیقه الصغری: راستگوی کوچک (در مقابل صدیقه کبری) الفاضله: بانوی با فضیلت نایبه الحسین (علیه‌السلام): جانشین و نماینده حضرت حسین (علیه‌السلام) بطله کربلا: قهرمان کربلا مظلومه وحیده: ستمدیده بی‌کس عابده آل علی: پارسای خاندان علی
S