کتاب مدیر یکدقیقهای
خواندن نظراتمعرفی کتاب مدیر یکدقیقهای
«مدیر یکدقیقهای؛ افزایش اثربخشی به وسیلهی رهبری» کتابی با موضوع شیوههای کارامد مدیریت و رهبری اثر کنت بلانچارد است.
بلانچارد در این کتاب شما را با نکات ارزشمندی از یافتههای خود در زمینۀ علوم پزشکی و علوم رفتاری آشنا میکند و روشن میکند که انسانها چگونه میتوانند به «بهترین» وجه با هم کار کنند. منظور از کلمۀ «بهترین» این است که، افراد چگونه با کمک یکدیگر به نتایجی ارزشمند و مفید دست مییابند و نسبت به خود و افرادی که با آنها کار میکنند و نیز نسبت به سازمانشان احساس خوبی پیدا میکنند.
«داستان مدیر یک دقیقهای، گردآوری سادهای است از آنچه بسیاری از اندیشمندان به ما آموختهاند و آنچه که خود بدان دست یافتهایم. ما اهمیت این چشمههای دانش را میدانیم؛ همچنین دریافتهایم افرادی که با شما کار میکنند و شما مدیر آنها هستید شما را انسانی آگاه و مرجعی برای کسب دانش و اطلاعات به شمار میآورند.»
رئیس خوب، رئیس بد
نهنگ ها اعتماد می کنند! قدرت روابط مثبتکن بلانچارد
شیوهی نهنگکنت بلانچارد
مدیریت رفتار سازمانیپال هرسی
۵,۱۰۰۷۰%
این کتاب در قالب یک داستان، اجزای اصلی مدیریت یک تیم رو به تصویر میکشه. برای من، این داستانیبودنش خیلی جالب بود، و در حال حاضر، تکنیکهاش رو در زندگیم به کار میبرم. همچنین، از نرمافزارهای مختلف برای اجرای تکنیکهاش کمک میگیرم.
بنظرم افرادی که قراره در جایگاه مدیر قرار بگیرن (حتی مدیریت کردن یک نفر) باید حتما قبلش این کتاب که بصورت داستان وار هست رو بخونن بعدش علاوه بر یک مدیر موثر میتونن تو وقت خودشون هم صرفه جویی کنن