کتاب اسرار اربعین موسوی (ع)؛ ادب حضور (دفتر چهارم)
نویسنده:محمدتقی فیاضبخش
انتشارات:موسسه فرهنگی هنری جلوهی نور علوی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اسرار اربعین موسوی (ع)؛ ادب حضور (دفتر چهارم)
«ادب حضور» مجموعهای پنج جلدی است که به آداب و مراقبات مهمترین ایّام سال در نزد اهل معنا می پردازد؛ اوقاتی که در فرهنگ اهل بیت(ع)، فرصتی ویژه برای سیر و سلوک توحیدی معرفی شده اند. این ایّام عبارتند از: سه ماه ارجمند رجب، شعبان و رمضان، اربعین موسوی (یعنی ماه ذی قعده و دهه اول ذی حجّه) و ایام سوگواری حسینی(ع) در محرم و صفر. کتاب حاضر عصاره دستورات اخلاقی و عبادی و همچنین معارف توحیدی پیرامون اربعین موسوی، بنا بر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(ره)، است. ویژگی مهم این کتاب آنست که مؤلف، برخی ظرایف و لطایفی را گرد آورده اند که خود مستقیماً و سینه به سینه از محضر اساتید اخلاق و سیر و سلوک، به ویژه مرحوم آیت الله سعادت پرور دریافت نموده اند و لذا بسیاری مطالب آن در کتب مشابه ذکر نشده.
اسرار ماه رجب؛ ادب حضور (دفتر اول)
محمدتقی فیاضبخش
دستورات اخلاق توحیدی (کتاب اول، دوام طهارت)محمدتقی فیاضبخش
مراقبات اخلاق توحیدی (کتاب سوم، مراقبه بر حریم داری الهی)محمدتقی فیاضبخش
مراقبات اخلاق توحیدی (کتاب دوم، مراقبه بر حدود الهی)محمدتقی فیاضبخش
رایگان
بیشک، حضور در حریم امنِ الهی، ادب را خواهان است. در این کتاب با ظرافت بسیاری در عین خلاصهسازی مطالب، به شرحوبسطِ واژگان، اعمال و آداب پرداختهشده و جامعیت ویژهای را در نوعِ خود دربرگرفته که بهنظر میآید نهتنها در این
کتاب خوبیست. پیشنهاد میکنم مطالعه کنید
بسیار عالی و قابل استفاده میباشد.
دانستن ظرایف اعمال در ایام خاص، نعمتی ست که جز با هم نشینی با بزرگان و راه رفتگان حاصل نمی شود؛ حضور در خدمت وجود کتبی علما در نوشته های ایشان، شبیه حضور در محضر آنهاست. ان شاالله که قدردانداین
کتاب بسیار راه گشایی است. خداوند انشالله استاد فیاض بخش رو حفظ کنند.
مفید👆☝
عالی
عالی
در پناه خدا باشید چگونه می توان با نویسنده در ارتباط بود.دوست دارم که از نزدیک ایشان رو ملاقات کنم.نسخه چاپی رو از کجا می تونم تهیه کنم همچنین مجلات قبلی رو هم زحمتش بکشید و در این نرم افزار قرار
عالی بود