دانلود و خرید کتاب احکام گناهان مورد ابتلا
تصویر جلد کتاب احکام گناهان مورد ابتلا

کتاب احکام گناهان مورد ابتلا

معرفی کتاب احکام گناهان مورد ابتلا

کتاب الکترونیکی احکام گناهان مورد ابتلا نوشتۀ محمدتقی فیاض‌بخش است و انتشارات واژه پرداز اندیشه آن را منتشر کرده است. کتاب احکام گناهان مورد ابتلا، برگزیده‌ای از احکام ۵۳ گناه است.

درباره کتاب احکام گناهان مورد ابتلا

کتاب احکام گناهان مورد ابتلا، مطابق با فتاوای مراجع عظام تقلید، حضرات آیات خامنه‌ای، سیستانی و مکارم شیرازی نگاشته شده است. در میان موضوعات و مسائل اخلاقی، شناخت گناهان و مسائل مربوط به آن‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد که این امر، از میان آیات قرآن کریم و نیز کلمات گهربار اهل‌بیت عصمت و طهارت (علیه اسلام) به‌صراحت یا به اشاره  برداشت می‌شود.

همچنین عقل حکم می‌کند که اگر چیزهایی مانع تکامل و پیشرفت انسان به مدارج قرب الهی است، باید از میان برداشته شود و لازمۀ آن، شناخت این موانع است. به همین دلیل، بزرگان و علمای ربانی و الهیِ ما همواره بدین مسئله (شناخت و ترک گناهان)، در سیرۀ علمی و عملی‌شان اهتمام ویژه داشته و دارند.

اساساً به اذعان ایشان در قریب به‌اتفاق مکاتب و نِحله‌های اخلاقی و تربیتی اسلام اولین‌ گام در ارتقای اخلاقی و به‌اصطلاح «تهذیب نفس»، ترک گناهان شرعی و ظاهری است.

در کنار همۀ نکات فوق، «فقه» اصطلاحی و مسائل فقهی و احکام شرعی نیز، در جای خود از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. زیرا این علم با حلال و حرام‌های روزمرۀ ما سروکار دارد و باید حکم هر یک از افعال ما بر اساس اسلوب‌های تعیین شده مشخص شود و لذا بیشترین اهتمام علما و فقهای شیعه، در طول تاریخ، بدین مسئله بوده ‌است. در نتیجه، آن مسائل و مباحثی که پیوند با این دو عرصه (اخلاق و فقه) ایجاد کرده باشد، اهمیت مضاعف و بسیار ویژه‌ای دارد. طبعاً از جملۀ این مباحث، مسائل و احکام فقهی مربوط به گناهان و مُحرّمات است.

خواندن کتاب احکام گناهان مورد ابتلا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث فقهی مناسب است.

بخشی از کتاب احکام گناهان مورد ابتلا

«غیبت حرام است و منظور از غیبت این است که انسان عیب پنهانی شیعۀ دوازده‌امامی را در غیاب و پشت سرش نزد دیگری یاد کند، چه به قصد اهانت و پایین آوردن شخصیت او باشد و چه بدون این قصد؛ و اگر به قصد اهانت و توهین، عیب وی را اظهار نماید، دو گناه مرتکب شده است...»

مراقبات اخلاق توحیدی (کتاب اول، یقظه و توبه)
محمدتقی فیاض‌بخش
حسین رحیم‌زاده خراسانی
کوثر زهد
آموزش فلسفه (جلد دوم)
محمدتقی مصباح یزدی
دستورات اخلاق توحیدی (کتاب اول، دوام طهارت)
محمدتقی فیاض‌بخش
از بندگی تا پادشاهی
سیدمحمدجواد وزیری
سیری در تاریخ پیامبر اکرم؛ جلد اول
سید محمدمحسن حسینی طهرانی
صحیفه سجادیه به همراه متن عربی
محمدمهدی رضایی
فرهنگ جامع سخنان امام حسین (ع)
جمعی از پژوهشگران پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
اخلاق
سیدعبدالله شبر
الصحیفه الفاطمیه، ادعیه حضرت صدیقه طاهره (س)
شهربانو کندی
ختامه مسک