کتاب تائوی پو
خواندن نظراتمعرفی کتاب تائوی پو
کتاب «تائوی پو» نوشتۀ بنجامین هاف، برای درک از خویش و برخورد با دنیایی که در آن زندگی میکنیم، روشی متفاوت را به ما معرفی میکند. یکیشدن با اطرافمان و درک آن، هماهنگی با طبیعت و پروسۀ طبیعی تعادل جهان، با قدرت طبیعی نهفته در یکایک ما، از ملزومات این راه است که اینجا با زبانی ساده از زندگی و رفتار خرسی به نام پو (از شخصیتهای داستانی ا. ا. میلن)، بیان شده است.
این کتاب در نگاه اول کتابی کودکانه بهنظر میآید؛ درصورتیکه با زبانی پاک، ساده و آلودهنشده به دغدغههای انباشته در ذهن انسانهای متفکر امروزی، سعی دارد راهی را در زندگی ترسیم کند؛ راهی که هرکدام از ما اگر بخواهیم میتوانیم در آن گام برداریم.
نویسنده در این کتاب، فلسفهای بسیار قدیمی بهنام تائوئیسم را به ما معرفی کرده است . بنجامین هاف این فلسفه را بهگونهای استادانه از زبان پو، خرسی با خصوصیاتی بسیار ساده توضیح داده و نهتنها در حرف؛ بلکه در عمل نیز این فلسفه را برای ما بازسازی کرده است. او مثالهایی بسیار زیبا و گویا از اتفاقاتی که برای پو میافتد را از دید تائوئیسم بررسی کرده و دستاوردهای اینگونه زندگیکردن را در تفکر و عمل نشان داده است.
کاربرد آمار و نرم افزار SPSS در تحلیل دادهها
بیشعورانمحمود فرجامی
نظریه و واقعیتآرش حیدری
سیاه، سفید، و خاکستریمحمدرضا تاجیک
تائوی پوبنجامین هاف
همه ما درون خود یک خرگوش، جغد، ایور داریم. اکثر ما به اندازه خرگوش تلاش میکنیم.😩 تعدادی از ما به اندازه جغد اطلاعات و دانش در مغزمان تلنبار میکنیم.🤔 در نتیجه مثل ایور از همه چی شاکی میشویم.😲😞 راه پو را پیمودن با ذهنی
لذت بردم. متن ساده و روون بود. اگه شما هم آدمی هستید که دائم در حال بدو بدو کردن تو زندگیاین این کتاب توصیه میشه که برای چند دقیقه حداقل آروم بگیربن.
واقعا یه مشت دزدین...حدود هشت تا از کتابایی که خریده بودم حذف شدن...یکیشون همین کتاب...برنامه حدود یه هفته ای لصن باز نشد و حالا هم که باز شده نصف کتابایی رو که خریدم نمیاره
به خاطر نقل قولی که ازش توی کتاب راز شاد زیستن اومده بود شروع اش کردم اما نتونستم تا اخر ادامه بدم خیلی گیج کننده بود.