کتاب آتش به اختیار
خواندن نظراتمعرفی کتاب آتش به اختیار
مجموعه «آتش به اختیار» خاطراتی از سرگذشت دیدهبانان سیار و نفوذی جنگ تحمیلی است. کسانی که در عملیات کربلای ۵ درخشیدند و از نظر تکنیکی و تاکتیکی مهارت کافی داشتند. حجت ایروانی، نویسنده کتاب، خودش یکی از دیدهبانان روزهای جنگ بودهاست و نام کتابش، نام یکی از خاطراتش است. برخی از خاطرات این کتاب تاریخ دارند و برخی دیگر بدون تاریخ هستند. ۱۳ خاطره از کتاب، ماجراهایی هستند که برای خود راوی اتفاق افتادهاند و باقی خاطرهها هم نقل قول دوستان او. دو خاطره از این کتاب پیشتر در کتابهای «آلواتان» و «تپه های لاله سرخ» به چاپ رسیدهاند.
ناگفته های جنگ
احمد دهقان
شناسایی : زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیاتگروه نویسندگان
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی
عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباسعلی باقریمحبوبه معراجیپور
بابانظر: خاطرات شفاهی شهید محمدحسن نظرنژادسیدحسین بیضایی
ضربت متقابل: کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)حسین بهزاد
به سختی پولاد به نرمی لبخند؛ روایتی داستانی از زندگی شهید اسدالله لاجوردی (قهرمانان انقلاب ۱۶)ساسان ناطق
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
فرمانده من؛ دفتر اولرحیم مخدومی
سنگریزههایی که شمارش نشدند (خاطرات سرتیپ قیس صبیح الزیدی)فاطیما فاطری
آقای شهردارداوود امیریان
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
راز دوران پرالتهاب؛ خاطرات سروان عراقی ثامر حمود الخالصیثامر حمود الخالصی
مهمان صخرهها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینیراحله صبوری
پوتین قرمزهافاطمه بهبودی
شهادت به نوبتسیدمجید گلمحمد
دلاور مرد سیستان؛ بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی (قصهی فرماندهان ۲۲)سارا عرفانی
جادههای سربی؛ خاطرات سردار سرلشگر شهید دکترحاج احمد سوداگرمحمدمهدی بهداروند
کالکهای خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)محمدعلی (عزیز) جعفری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۶,۵۰۰۵۰%
یادش بخیر یه رفیقی داشتم عاشقِ این کتاب شده بود. چندبار اینو خونده بود و خیلی ازش تعریف میکرد. ولی وقتی خودم خوندمش زیاد خوشم نیومد.حرف زیادی برای گفتن نداشت. . پ.ن:الان خیلی وقته اون رفیقمو گذاشتم کنار 😀😎
روایتی جذاب با قلم جذاب نویسنده کتابی عالی از دیده بانی در هشت سال دفاع مقدس