٪۵۰
کتاب آتش به اختیار
حجت ایروانیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب آتش به اختیار
مجموعه «آتش به اختیار» خاطراتی از سرگذشت دیدهبانان سیار و نفوذی جنگ تحمیلی است. کسانی که در عملیات کربلای ۵ درخشیدند و از نظر تکنیکی و تاکتیکی مهارت کافی داشتند. حجت ایروانی، نویسنده کتاب، خودش یکی از دیدهبانان روزهای جنگ بودهاست و نام کتابش، نام یکی از خاطراتش است. برخی از خاطرات این کتاب تاریخ دارند و برخی دیگر بدون تاریخ هستند. ۱۳ خاطره از کتاب، ماجراهایی هستند که برای خود راوی اتفاق افتادهاند و باقی خاطرهها هم نقل قول دوستان او. دو خاطره از این کتاب پیشتر در کتابهای «آلواتان» و «تپه های لاله سرخ» به چاپ رسیدهاند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آتش به اختیار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آتش به اختیار |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۰۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۵۰۶۷۱۹۷ |
| تعداد صفحهها: | ۱۱۱ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۷۷۵۰۰ تومان |
فرار از موصل: خاطرات شفاهی محمدرضا عبدی![]()
حسین نیری
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
آخرین شلیککاظم فرامرزی
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضاییمحمدمهدی بهداروند
دلیلحمید حسام
روطه؛ جبههای به عرض ۱۰ متراحمد رضا طاووسی
همپای صاعقهحسین بهزاد
نورالدین پسر ایرانمعصومه سپهری
توفان سرخ؛ خاطرات سرهنگ عراقی عبدالعظیم الشکرچیعبدالعظیم الشکرچی
دسته یک؛ بازروایی خاطرات شب عملیاتاصغر کاظمی
حماسه یاسینسید محمد انجوی نژاد
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زادهمحمدمهدی بهداروند
ناگفته های جنگاحمد دهقان
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیعماد جبار زعلان کنعانی
فرمانده من؛ دفتر اولرحیم مخدومی
رملهای تشنهجعفر ربیعی
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)احمد مهرنیا
پوتین قرمزهافاطمه بهبودی
شناسایی : زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیاتگروه نویسندگان

یادش بخیر یه رفیقی داشتم عاشقِ این کتاب شده بود. چندبار اینو خونده بود و خیلی ازش تعریف میکرد. ولی وقتی خودم خوندمش زیاد خوشم نیومد.حرف زیادی برای گفتن نداشت. . پ.ن:الان خیلی وقته اون رفیقمو گذاشتم کنار 😀😎
روایتی جذاب با قلم جذاب نویسنده کتابی عالی از دیده بانی در هشت سال دفاع مقدس