معرفی و دانلود کتاب اسلحه سری + خلاصه رایگان

۴.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
الیوت آرنولد، مجید عمیق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اسلحه سری

ماجرای رمان «اسلحه‌ی سری» در جریان جنگ جهانی دوم و در دانمارک می‌گذرد و داستان مقاوت یک خانواده دانمارکی در مقابل اشغالگران نازی است. این خانواده در زیرزمین خانه‌شان به انتشار اخبار و اسناد می‌پردازند و مردم را از دسیسه‌های دشمن مطلع می‌کنند. در جریان جنگ این خانواده به همراه دیگر هم‌وطنانشان به مبارزه با یک اسلحه سری دست می‌زنند که با خواندن این کتاب با روند مبارزاتی آنها و آن اسلحه سری آشنا خواهیدشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسلحه سری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباسلحه سری
برچسبمجموعه دفتر ادبیات و هنر مقاومت
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی اسلحه سری

عاشق کتاب
۱۳۹۷/۰۴/۳۰

داستانی در مورد جنبش مقاومت دانمارک در برابر نازی ها در جنگ جهانی دوم که روایتی متفاوت دارد و خواننده نوجوان را جذب می کند. جالب اینکه جنبش مقاومت دانمارک در آنزمان ده قانون برای مقابله با تجاوز گری نازی ها...بیشتر

Sina Jafari
۱۳۹۷/۰۴/۲۹

بسیار زیباست توصیه می کنم حتما بخوانید

Bi vafa
۱۳۹۷/۰۵/۲۸

نه ترجمه ی روونی داره و نه داستانش ,جالبه!