کتاب عروس شبهای پاریس
خواندن نظراتمعرفی کتاب عروس شبهای پاریس
رمان «عروس شبهای پاریس» اثری از اشرف اعتماد است.
در بخشی از داستان اینگونه میخوانید:
ماه منیر با یه دسته گل زیبا روی صندلی فرودگاه نشسته بود و انتظار میکشید. بلندگوی فرودگاه، فرود هواپیمایی را که از آلمان به مقصد ایران حرکت کرده بود، اعلام کرد. ماه منیر که از خوشحالی سر از پا نمیشناخت، آهسته آهسته با کمر خمیده به طرف دری که محل ورود مسافرین بود، حرکت کرد. عینکش را کمی جابهجا کرد و با دقّت به مسافرین نگاه کرد تا شاید بتواند نوهٔ عزیزش را ببیند. مریم از دور ماه منیر را دید و شناخت و با عجله در حالیکه چمدان چرخدارش را به دنبال خود میکشید، به طرف ماهمنیر آمد و دستش را دور گردن مادربزرگ حلقه کرد و کلّی لُپهای چروکیدهٔ ماه منیر را بوسید. ماه منیر دسته گل را به آغوش نوهاش داد و با هم به طرف در خروجی فرودگاه حرکت کردند. مادر مریم دو سال پیش به رحمت خدا رفته بود و او با پدرش در آلمان زندگی میکرد. یکی از برادرهایش در کانادا پزشک بود و برادر دیگرش در اتریش تحصیل میکرد. چند سال یکبار مریم به ایران میآمد و مهمان خانهٔ مادربزرگش میشد. ماه منیر علاقهٔ زیادی به مریم داشت. مریم مهربانترین نوهاش بود.
جان مریم
شهره وکیلی
شفقمرضیهسادات حسینی
هلاک و هستینسرین قدیری (کافی)
به دنبال توفاطمه سادات موسوی
شورانگیزامیر برزگر خراسانی
سحر نزدیک استنسرین قدیری (کافی)
تنهام نذارالهام عندلیبی
ارباب دلفرحناز مهدی آزاد
من منهای توفاطمه عبدالمجیدی «نگار»
عاشق تر از مجنونمریم جعفرنیا یزدی
زیناخدیجه تاجالدین
یک فنجان قهوه تلخنازیلا نوبهاری
فصل آخرمژده اسفندیاری راد
ورزش پهلوانی
علیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
کوتاه از علوم انسانیبردیا سلیمانی خو
روانشناسی شخصیتطاهره آقاپور
دانستنی های علم نجومعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
خانهپیمان باشلو
جنوبگان ایرانعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
جزیره آشورادهعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
بندر ایرانی سالیانکاعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
اسطوره ها و مفاخر ایراناسلام عبادی هشترودی
امنیت سایبری در عصر تحول دیجیتالدیتمار پی. اف. مولر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
داستان بی محتوا، نثر بد و فاقد هرگونه ارزش ادبی. توصیفات طولانی و بی حاصل در خط روایی داستان... در مجموع اصلا ارزش خواندن و وقت گذاشتن ندارد.
اصلا ارزش خوندن نداره من نمیدونم چطور این کتاب چاپ شده
خدایی نثرش افتضاحه.مثل سرگذشت نوشته های اینستاییه.
به نظر میامد نویسنده مجبور بوده داستانی بنویسه، بناءبراین ملغمهیی از بدبختیها درست کرده از اول تا آخر. به جز یکی دوتا همه شخصیتها بدذات، و در مواقع اضطراری ناگهان کمک از آسمان نازل میشه.