معرفی و دانلود کتاب غریبه + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب غریبهsubscriptionAvailable

کتاب غریبه

بر اساس زندگی شهید ید‌الله کلهر( قصه فرماندهان ۱۳)

۳.۴(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب غریبه

«غریبه» نوشته داوود بختیاری دانشور داستان زندگی فرمانده شهید، یدالله کلهر را روایت می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب غریبه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابغریبه
عنوان دیگربر اساس زندگی شهید ید‌الله کلهر( قصه فرماندهان ۱۳)
موضوعدفاع مقدس، زندگی‌نامه
نویسندهداوود بختیاری دانشور
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۴/۰۷/۰۳
فرمت کتابEPUB

Abolfazl
۱۳۹۸/۰۵/۲۶

کتاب خوبی بود ممنونم ولی ترجیح میدم به جای موضوع ها بریده بریده که واقعا جالب بودن یک دست و یکبارجه میبودن

yas110
۱۴۰۱/۰۸/۰۴

بسیار عالی 👏 👏 👏

محمد پدرام شهبازی 00 شهبازی55
۱۳۹۸/۰۵/۲۶

معمولی

بریده‌هایی از کتاب

زیر بار زور نمی‌رفت و حرف ناحق را نمی پذیرفت.
مادربزرگ💝
پس از بازگشت از کردستان، در اواخر سال ۵۸، با اصرار خانواده راضی به ازدواج شد. مراسم ازدواج در نهایت سادگی برگزار گردید.
مادربزرگ💝
غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامیتصویر جلد کتاب غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی
آخرین شب در خرمشهرتصویر جلد کتاب آخرین شب در خرمشهر
کامل جابر
شناسایی : ‌‫زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیاتتصویر جلد کتاب شناسایی : ‌‫زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیات
گروه نویسندگان
سلحشور: زندگی نامه و خاطرات سردار شهید قربانعلی ابراهیمیتصویر جلد کتاب سلحشور: زندگی نامه و خاطرات سردار شهید قربانعلی ابراهیمی
رمل‌های تشنهتصویر جلد کتاب رمل‌های تشنه
جعفر ربیعی
روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبانتصویر جلد کتاب روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبان
سید ولی هاشمی
جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفریتصویر جلد کتاب جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفری
مجتبی جعفری
عطر شب‌بوهاتصویر جلد کتاب عطر شب‌بوها
حمید حسام
با چشم‌هایم جنگیدم؛ خاطرات دیدبان و دیده‌ور هرمزگانی جانباز شهید مراد هنرمندتصویر جلد کتاب با چشم‌هایم جنگیدم؛ خاطرات دیدبان و دیده‌ور هرمزگانی جانباز شهید مراد هنرمند
زهرا اسپید
عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباس‌علی باقریتصویر جلد کتاب عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباس‌علی باقری
محبوبه معراجی‌پور
غواص‌ها بوی نعنا می‌دهندتصویر جلد کتاب غواص‌ها بوی نعنا می‌دهند
حمید حسام
ترکش داغتصویر جلد کتاب ترکش داغ
عباس روحی دهبنه
بلدچی؛ جلد اولتصویر جلد کتاب بلدچی؛ جلد اول
اسماعیل سپه‌وند
گمشده من‏‫: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی‏‫تصویر جلد کتاب گمشده من‏‫: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی‏‫
محمدمهدی بهداروند
من، داود، علیتصویر جلد کتاب من، داود، علی
عباس شهریاری
او نگاهش را به ارث گذاشت؛ براساس زندگی سرلشگر شهید حسن آبشناسانتصویر جلد کتاب او نگاهش را به ارث گذاشت؛ براساس زندگی سرلشگر شهید حسن آبشناسان
گلستان جعفریان
دستواره سخن می‌گوید...تصویر جلد کتاب دستواره سخن می‌گوید...
سیدحسن شکری
حاج عمران؛ خاطرات اولین فرمانده لشکر ۲۵ کربلا سردار حاج عبدالعلی عمرانیتصویر جلد کتاب حاج عمران؛ خاطرات اولین فرمانده لشکر ۲۵ کربلا سردار حاج عبدالعلی عمرانی
سیدولی هاشمی
راز دوران پرالتهاب؛ خاطرات سروان عراقی ثامر حمود الخالصیتصویر جلد کتاب راز دوران پرالتهاب؛ خاطرات سروان عراقی ثامر حمود الخالصی
ثامر حمود الخالصی