کتاب دوباره فوتبال
معرفی کتاب دوباره فوتبال
«دوباره فوتبال» داستان زندگی الساندرو دل پیرو از زبان خودش است.
دل پیرو در سال ۱۹۹۳ به باشگاه یوونتوس پیوست و از آن زمان به تمام افتخارات ممکن در فوتبال رسید. ۱۹ فصل دوران حرفهایاش را در یووه سپری کرد و رکورددار تعداد بازی با ۷۰۵ و بیشترین گل زده تاریخ باشگاه با ۲۸۹ گل است، او به خاطر بازی خلاقانه و جذاب و ضربات ایستگاهی حیرتانگیزش به شهرت رسید. انتقالش به باشگاه اِف سی سیدنی در سال ۲۰۱۲ تمام استرالیا را تحت تاثیر قرار داد و او را تبدیل به اولین بازیکن در کلاس جهانی کرد که در لیگ استرالیا به میدان رفت.
او در انتهای کتابش مینویسد:
«این کتاب را برای این نوشتم تا بهتر درک کنم چه کسی هستم و چه کسی میخواهم باشم. آن را نوشتم چون میخواهم به بازی ادامه دهم. فوقالعاده خواهد بود اگر شبیه چیزیهایی باشم که تا الان دربارهشان صحبت کردهام: که آیا توانایی کنترل استعداد و مکانیزم آن را دارم، اینکه آیا واقعا الگوی خوبی هستم و سبک مناسبی دارم. میدانم که فوتبال انتظارم را میکشد، و امیدوارم آنطور که باید در آن زندگی کنم. پس فقط در انتظار سوت شروع بازیام، که هر بار برایم تازگی دارد».
در این اثر دل پیرو از زندگی دوران نوجوانی، دوستیهایش، امیدها و بیمهایش و زندگی حرفهای و سبک بازیاش میگوید.
بازیکنی که همدر تورین و هم در کل ایتالیا محبوبه و اون رو آسون بدست نیاورده
بیشتر کتاب انگیزشی بود تا زندگینامه
بهترین کتاب
الساندرو دل پیرو، بازیکن فوتبال بازنشستهی ایتالیایی است که نوامبر 1974 در شهر ترویزو متولد شده است. او پیش از بیست سالگی به باشگاه «یوونتوس» پیوست و طی نوزده فصل بازی برای بیانکونری، به انواع و اقسام افتخارات دست یافت.
واسه دوستان و طرفداران سری آ و مخصوصا یوونتوس بسیار کتاب عالی هستش!!!جدا از فوتبال افرادی که اهل ورزش نیستن وعلاقه ای ندارن میتونن از خوندن این کتاب لذت ببرن و دلپیرو رو به عنوان الگو قرار دهند!!! 🤍🖤زنده باد شاه