کتاب رونالدو ظهور یک برنده
معرفی کتاب رونالدو ظهور یک برنده
«ظهور یک برنده» نوشته مایکل پارت (-۱۹۴۹) درباره زندگی شخصی و حرفهای کریستیانو رونالدو دوس سانتوس آویرو (-۱۹۸۵) بازیکن فوتبال اهل کشور پرتغال است که در پست مهاجم برای رئال مادرید و تیم ملی پرتغال بازی میکند. او توانسته بسیاری از رکوردهای تاریخ فوتبال جهان را جابهجا کند.
رونالدو در سال ۲۰۰۹ با انتقال ۸۵ میلیون پوندیاش (۹۴ میلیون یورو، ۱۳۱٫۶ میلیون دلار) از منچستر یونایتد به رئال مادرید، به گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان تبدیل شد. رکوردی که بر اساس گزارشهای منتشر شده، با انتقال ۱۰۰ میلیون یورویی گرت بیل از تاتنهام به رئال مادرید در سال ۲۰۱۳، شکسته شد. با حقوق سالیانه ۲۱ میلیون یورو، دارای بالاترین درآمد بین بازیکنان فوتبال جهان است و رقم قیدشده در قرارداد وی برای جدایی از رئال مادرید، ۱ میلیارد یورو میباشد. در حال حاضر، برخی وی را بهترین بازیکن فوتبال در جهان و یکی از بهترینهای تاریخ فوتبال میدانند.
در بخشی از کتاب میخوانید:
در یکی از روزهای بهاری که کریستیانو شش ساله شد، کش و قوسی به خود داد و از تختش پایین پرید. صدای پدر و مادرش را شنید که در آشپزخانه جر و بحث میکنند. پدر دوباره بیش از حد نوشیده بود. وقت نهار بود و مادر غذا را آماده میکرد. دعوای آنها همیشه سرِ پول بود. مادرش التماس میکرد که پدر از نوشیدن دست بکشد، بیشتر پولی که از باغبانی و تدارکات تیم محلی به دست میآورد صرف الکل میشد و حقوق مادرش صرف غذا و اجاره خانه که هرگز کافی نبود. از صبح تا شب کار میکرد و همیشه در حال پخت و پز یا تمیز کردن خانه بود. به سختی کار میکرد و هر آنچه در توانش بود برای خانواده انجام میداد. ولی پدر کمکی نمیکرد.
پدر قول میداد که دیگر ننوشد، اما هرگز به قولش عمل نمیکرد. غم انگیز بود. زمانی که مست میکرد ترسناک میشد و کریستیانو از این حالت متنفر بود. به پدرش نگاه میکرد و میدانست که خودش نیست. کریستیانو عاشق او بود و امید داشت روزی این عادت بد را ترک کند.
سلام بنظرم 20% از شخصیت برنده کریستیانو رونالدو تو این کتاب اومده و من واسه همین مقدارش هم میگم جالبه و ارزشش رو داره خیلی خلاصه(بنظرم این آدم ارزشش رو داره که پر محتواتر و عمیق تر به زندگی تلاشگرانه و تفکر
بهترین یعنی رونالدو
شخصا رونالدو برام ، از نظر انگیزش و امید به زندگی شخص بزرگ و مهمی هست. این کتاب زندگی قبل شهرتش رو به خوبی توضیح داده.
خیلی عالی و زیبا نوشته شده بود،و توصیه میکنم غیر فوتبالی ها هم این کتاب رو بخونن. معجون تلاش و پشتکار در لا به لای سطر های این کتاب به انسان تزریق میشه،و ماجرا زمانی جالب تر میشه که این تلاش
واقعا رونالدو را دوست دارم.مخصوصا اینکه کفش طلا را فروخت و کمک کرد به مردم مظلوم فلسطین. یعنی باید توی موقعیت باشی و این کار را انجام بدی تا عیارت معلوم بشه💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
رونالدو همیشه بهترینه
عالی
سلام خیلی مختصر و مفید بود...گرچه دوست دارم ی کتاب کامل تر از زندگیش بخونم...شخصیت خاص و جالبی داره...زنده باد پشتکار و صبوری...
کتاب خلاصه و خوبی بود و خسته نمیشید کریس و منچستر هم که یکدونست!
عالی چون عالیه همیشه عالیه عالی عالی