کتاب گربهها و آدمها
داوود قنبریانتشارات:
انتشارات روزنه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب گربهها و آدمها
«گربهها و آدمها» مجموعه داستانی با بنمایهی طنز، اثر «داوود قنبری» است.
برشی از کتاب: «از زمانی که شیطان وارد شده بود، استاد احساس میکرد هوای خانه داغ شده است. همینطور خودش را باد میزد. ساعت دوازده که شد شیطان با استاد روبوسی کرد و رفت. درست ده دقیقه بعد همسر استاد از مهمانی بازگشت. همان بدو ورود گفت: مرد مگه اینجا تنور راه انداختی؟ آتیش گرفتم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گربهها و آدمها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گربهها و آدمها |
| حجم فایل کتاب | ۰.۹۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۳۳۴-۶۴۳-۰ |
| تعداد صفحهها | ۱۰۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
مجموعه مقالات اولین همایش ملی آموزش زبان انگلیسی برای اهداف ویژه و دانشگاهی (١)![]()
غلامرضا کیانی
اعتیاد مثبتویلیام گلسر
جسورانه دعا کن (خلاصه کتاب)جول اوستین
بهداشت روانی با نگرش به منابع اسلامی (ترکی) İslami Kaynaklar Işığında Ruhsal Hijyenکنعان چامورچو
خاموش کردن گرامافون ذهنسیده صفیه مویدی
آب، جنگ و صلحبراهما چلانی
انسانی کردن خدمات بهداشتی درمانیملانی سیرز
معنا و چیستی برابریتوما پیکتی
از ادویه تا رمزارزسیدحسین هاشمی زادگان منشادی
داستانش خیلی جذابه و خواننده رو به دنبال کردن ادامه داستان ترغیب میکنه موضوعش بسیار جالب و نو هستش قلم شیوای نویسنده و موضوع بکر و تازه و جذاب داستان از مواردی هست که دلم میخواد دوباره این کتابو بخونم....بیشتر