کتاب تو را بیشتر دوست دارم
معرفی کتاب تو را بیشتر دوست دارم
کتاب تو را بیشتر دوست دارم (Love You More) نوشته لیسا گاردنر و ترجمه الهام فیاضی است و انتشارات جمهوری در سال ۱۳۹۸ آن را منتشر کرده است. این رمان تریلری پلیسی و پرتعلیق دربارهی یک قتل خانوادگی هولناک و ناپدیدشدن دختری خردسال است و در جریان آن، تعارضهای شغلی و سازمانی و رازهای زندگی عاطفی شخصیتها آشکار میشود. داستان از همان ابتدا خواننده را با فضایی پرتنش روبهرو میکند؛ فضایی که در آن مرز میان وفاداری و انجاموظیفه مشخص نیست. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تو را بیشتر دوست دارم اثر لیسا گاردنر
کتاب تو را بیشتر دوست دارم رمانی جنایی و معمایی از لیسا گاردنر است که روند پرتعلیق بررسی صحنهی جرم را با بحرانهای خانوادگی در هم میآمیزد. در این داستان، کارآگاه دی. دی. وارن مسئول رسیدگی به پروندهای پیچیده میشود که متهم اصلی آن تسا لئونی، افسر پلیس زن، است. گاردنر با دقت، به جزئیات ادلهی جرم، تنشهای اداری میان پلیس شهری و ایالتی و پیامدهای جسمی و روانی خشونت خانگی میپردازد.
کتاب تو را بیشتر دوست دارم ۴۵ فصل دارد و با تغییر زاویهی دید در فصلهای مختلف، تصویری چندوجهی از شخصیتها ارائه میدهد و نشان میدهد که افراد در شرایط طاقتفرسا چگونه تصمیم میگیرند. پیچیدگی شخصیتها و پرونده امکان قضاوت سریع دربارهی آنها را از بین میبرد و لیسا گاردنر با افزودن تدریجی اطلاعات تازه، تعلیق داستان را تا پایان حفظ میکند.
خلاصه داستان تو را بیشتر دوست دارم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با رویارویی مرگبار تسا لئونی، مأمور پلیس ایالتی، و همسرش، برایان، آغاز میشود که با شلیک تسا و مرگ برایان پایان مییابد. تسا میگوید برای دفاع از جانش مجبور به تیراندازی شده است. سوفی، دختر خردسال او، در خانه نیست و اثری از او پیدا نمیشود.
کارآگاه دی. دی. وارن مسئول رسیدگی به این پروندهی پیچیده میشود، اتحادیهی پلیس از لئونی حمایت میکند و سرنوشت دخترک همچنان نامعلوم است.
چرا باید کتاب تو را بیشتر دوست دارم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب تو را بیشتر دوست دارم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این اثر تصویری دقیق و ملموس از روند بررسی صحنهی جرم و جمعآوری ادله ارائه میدهد.
- تعلیق و ریتم پرکششِ داستان کنجکاوی خواننده را دربارهی سرنوشت کودک گمشده تا پایان حفظ میکند.
- این کتاب روابط پیچیده و اختلافهای سازمانی میان پلیس شهری و ایالتی را به تصویر میکشد.
- داستان به ابعاد روانشناختی خشونت خانگی و تأثیر فشارهای شدید روانی بر تصمیمهای شخصیتها میپردازد.
خواندن کتاب تو را بیشتر دوست دارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب تو را بیشتر دوست دارم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای جنایی و معمایی و تریلرهای پلیسی پرکشش.
- کسانی که داستانهای پرتعلیق با محوریت ناپدیدشدن افراد و کشف سرنخهای تازه را دوست دارند.
- مخاطبانی که به جزئیات تحقیقات جنایی و روابط و اختلافهای درون سازمانهای مجری قانون علاقه دارند.
درباره لیسا گاردنر
لیسا گاردنر (Lisa Gardner)، متولد ۱۹۷۲، نویسندهی آمریکایی و از نویسندگان پرفروش نیویورکتایمز است. او بیش از ۲۰ رمان در ژانر تعلیقی نوشته و آثارش در بیش از ۳۰ کشور منتشر شدهاند. گاردنر فعالیت ادبی خود را در دههی ۱۹۹۰ با نوشتن رمانهای عاشقانهی پرتعلیق با نام مستعار آلیسیا اسکات آغاز کرد و در سال ۱۹۹۷ با انتشار رمان شوهر کامل به شهرت رسید. برخی از آثار او در تلویزیون و سینما اقتباس شدهاند که از میان آنها میتوان به خانهای در نیمهشب، غریزهی کشتن، باشگاه بازماندگان و پنهان اشاره کرد.
گاردنر در هیلزبورو در ایالت اورگن بزرگ شد و تحصیلات دبیرستانی خود را در دبیرستان گلنکو به پایان رساند. او در اواسط دههی ۱۹۹۰ در بوستون بهعنوان تحلیلگر پژوهشی در شرکت مرسر منیجمنت کار میکرد؛ تجربهای که به گفتهی خودش، توانایی او را در دنبالکردن سرنخهای یک تحقیق و یادگیری سریع دربارهی موضوعات تازه تقویت کرد. گاردنر در زمینهی حمایت از حیوانات و کودکان در معرض آسیب نیز فعالیت داشته است.
این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
لیسا گاردنر برای رمان دختر دیگر در سال ۱۹۹۹ جایزهی انتخاب منتقدان و در سال ۲۰۰۰ جایزهی دافنه دو موریه برای رمان تعلیقی را دریافت کرد. رمان همسایه نیز در سال ۲۰۱۰ برندهی جایزهی بهترین رمان جلدسخت انجمن نویسندگان تریلر بینالمللی شد و در سال ۲۰۱۱ جایزهی بزرگ خوانندگان ال را در بخش رمان پلیسی به دست آورد. گاردنر در سال ۲۰۱۷ نیز جایزهی سیلور بولت انجمن نویسندگان تریلر بینالمللی را به پاس فعالیتهایش در حمایت از کودکان در معرض آسیب و حیوانات دریافت کرد.
بخشی از کتاب تو را بیشتر دوست دارم
«گروهبان کارآگاه دی. دی. وارن همیشه به مهارتهای فوقالعادهٔ کارآگاهیاش میبالید. با بیش از دوازده سال سابقهٔ خدمت در ادارهٔ پلیس بوستون، تجربهاش به او میگفت که نمیتوان به راحتی در مورد پروندههای جنایت خانوادگی نظر داد، بلکه باید برای آنها دقت و وسواس زیادی به خرج داد. سوراخ مرتب و صاف گلوله را روی دیوار گچی لمس کرد؛ این سوراخ، مال یک گلولهٔ داغ و چرخان کالیبر بیستودو بود. از پشت دیوارهای نازک، به غیبتهای همسایهها گوش کرد؛ چون اگر او میتوانست صدای آنها را بشنود، حتماً آنها هم توانسته بودند بشنوند آنطرف دیوار چه اتفاق شومی افتاده است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تو را بیشتر دوست دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| نام کتاب | تو را بیشتر دوست دارم |