با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۳٫۵ از ۱۲۴ نظر
برای خرید و دانلود کتاب سفر به مسکو نوشته محمدصادق کریمی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب سفر به مسکو
«سفر به مسکو» یادداشتهای سفر پنج روزه محمدصادق کریمی به کشو روسیه و شهر مسکو است:
خیابان آربات، از قدیمیترین و مشهورترین خیابانهای مسکو است. ما به بخش قدیمی خیابان آربات کار داریم. بخشی که هیچ ماشینی از آن رد نمیشود.
جایی که سنگفرش است و چپ و راست آن، پر است از کافه و رستوران و هتل، و نه چیز دیگری. یک خیابان رمانتیک، در شب آرام مسکو.
سعید میگوید: هنرمندان، شبها اینجا جمع میشوند و هنرشان را عرضه میکنند. جایی که از اوایل قرن هجدهم، به عنوان یکی از بهترین مناطق مسکو، محلی شد برای زندگی اشراف و نویسندگان. جایی که «الکساندر پوشکین»؛ شاعر و نویسندهٔ روس و «ماکسیم گورکی»؛ داستاننویس و نمایشنامهنویس روس در آن زندگی میکردهاند.
پوشکین کسی بود که برای حفظ غرورش، معشوق احتمالی همسرش را به یک دوئل فراخواند، و در این دوئل از ناحیه شکم آسیب دید و دو روز پس از آن درگذشت؛ تنها برای عشق.
ابتدای آربات، یک گروه موسیقی، ایستادهاند به نواختن گیتار. مردم هم دور آنها جمع شدهاند به نظاره. ما هم میایستیم و نگاه میکنیم. چند دقیقهای مینوازند و بعد از آن، دختر نوجوانی که کلاه شاپو را برعکس به دست گرفته، بین همه میچرخد و اندامش را هم کمی تکان میدهد تا پولی جمع کند برای گروه. ما البته پولی نمیدهیم. از این گروه جدا میشویم و میرسیم به یک دیسکو.
سایر کتابهای انتشارات کتابستان معرفت
مشاهده همهبریدههایی از کتاب
مشاهده همه بریدهها (۱۳۸)
مشاهده همه نظرات (۷۷)به شدت کتاب سطح پایینی بود،تقریبا هیچ اطلاعات سیاسی،فرهنگی ،اجتماعی از مسکو نمیده، فقط فهمیدیم مسکو خیلی شبهای ارومی داره، سرسبزه و زنها حجاب ندارن،همین. در قیاس با سفرنامه افغانستان که رضاامیرخانی نوشته به اسم جانستان کابلستان،اصلا قابل رقابت نیست....یه
کتاب خوبی بود با زبانی طنز و شیرین ، اطلاعات خوبی از پرواز و فرودگاه و کلا خارج از کشور به خواننده می داد البته ممکنه برای بعضی از دوستانی که هم عقیده با نویسنده نیستند ، خیلی کتاب جالبی نباشه مقدار قابل
مختصرو مفید ! اصلا احساس خستگی نکردم ،همه چیز به اندازه بود.
قلم روانی داشت...برا کسی که هنوز به کتاب خوندن عادت نداره ، کتاب کوتاه و خوبیه...یه سفر نامه مختصر پنج روزه...
سلام, خوب بود ولی برای کتاب شدن یکم زوده. در حد سفرنامه های روسیه سایت لست سکند بود. چند نکته هم شاید لازم باشه بگم: ۱. اسید روی مومیایی لنین نریختن بلکه بعلت نوع مومیایی که با مومیایی مصر فرق داشت(یه جور
عالی بود مخصوصا اون قسمت که تو چه می دانی که بربری و سنگگ چه طعمی دارد. و اون قسمت نامت را نمیدانیم اما یادت جاودانه باشد .
متن ساده و روانی داشت... گویا نویسنده حرفه اش نویسندگی نیست...اما جالب بود. سفرنامه جذابی بود.
خوب بود انگار مام رفتیم روسیه
ارزش یک بار خوندن رو داره
به نظر من یه مقدار ریا کارانه هستش :) ولی ملاحظه می کنید که بازم پنج ستاره بهش دادم