معرفی و دانلود کتاب سه‌شنبه‌های دوست داشتنی + خلاصه رایگان

۲.۷ امتیاز(از ۳ رأی)
محمدرضا سرشار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سه‌شنبه‌های دوست داشتنی

کتاب سه‌شنبه‌های دوست داشتنی مجموعه داستان‌های کوتاه اعضای جلسه‌های سه‌شنبه نقد داستان حوزه هنری تهران مرکز می باشد. از متن کتاب: یه مدت آموزشگاه زبان انگلیسی رفتم. اون هم به لهجه‌ی آمریکایی. چقدر هم به دردم خورد. دو سال پیش، یه سفر با مامان و بابا رفتیم خارج. رفتیم ترکیه. اون‌جا انگلیسی کلی به دادم رسید. ولی چند ماهی می‌شه که ایتالیایی می‌خونم. این خواننده‌ی بخت‌برگشته هم داره از شکستی که توی عشقش خورده می‌گه و از دلتنگیهاش. این نوار، به زبون ایتالیاییه. ـ تو خیلی بانمکی، روشنک! حتماً شوخی می‌کنی. عشق و عاشقی کدومه! این همه سوز و گداز، به خاطر پدرخوانده‌ست. دلم می‌خواهد سرم را محکم به شیشه‌ی ماشین بکوبم. اما به روی خود نمی‌آورم و می‌گویم: «شوخی کردم. البته هنوز خیلی با این زبان آشنا نشدم. اما فهمیدم داره از ناپدریش می‌گه. بالاخره هیچ جای دنیا، ناپدری مثل پدر خود آدم نمی‌شه.» گلنوش بلند می‌خندد و می‌گوید: «فکر می‌کنم اگه چند وقت با تو باشم، دیگه پیر نمی‌شم. منظورش پدرخونده‌ی گروههای مافیاست.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سه‌شنبه‌های دوست داشتنی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسه‌شنبه‌های دوست داشتنی
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۹۶۴-۵۰۶-۹۲۳-۸

s.latifi
۱۳۹۷/۰۵/۰۲

داستان "دختر عموها" جالب بود. خدا همه مون رو از از خودباختگی نجات بده.

خوابگزار
۱۳۹۶/۰۲/۲۷

امیدوارم کتاب شنبه های دوست نداشتنی هم تالیف بشه.به امید اینکه همه روزها پنجشنبه باشه🙌