معرفی و دانلود کتاب اختلال دوقطبی pdf + خلاصه رایگان

کتاب اختلال دوقطبی

۳.۱(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اختلال دوقطبی

این اختلال برای بیماران، خانواده‌ها، همسران، و همکارانشان بسیار رنج‌آور و هزینه‌بر است.

خوشبختانه می‌توان به کمک درمان‌های موجود از عوارض ناگوار این اختلال کاست و اثرات منفی آن را بر فرد و جامعه کاهش داد. کتاب حاضر به درمان‌های مختلفی که در حیطه‌ی دارودرمانی و روان‌درمانی برای این اختلال وجود دارد می‌پردازد. این کتاب به شرح و توضیح درمان‌های مؤثری مثل درمان‌شناختی رفتاری، درمان بین فردی و نظم اجتماعی، درمان‌های متمرکز بر خانواده، و دارودرمانی می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اختلال دوقطبی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباختلال دوقطبی
موضوعروان‌شناسی عمومی
نویسندهفاطمه زرگر، نگار اصغری پور، اسما عاقبتی
انتشاراتانتشارات نیوند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۱/۱۷
فرمت کتابPDF

Sara Heydaryan
۱۴۰۴/۱۰/۲۹

سلام به تازگی فهمیدم که دوقطبی هستم. برایم پذیرش خیلی سخت بود. این کتاب بهم کمک کرد رفتارهای خودم و دلیل این برچسب را بهتر بفهمم. اگر به دنبال رشد هستید و یا شک دارید که دوقطبی هستید حتما بخونید. اگر می‌خواین...بیشتر

Matin j
۱۴۰۰/۰۹/۰۸

بهترین کتاب برای بایپولار ها

۱۴۰۴/۰۴/۰۴

بهترین کتاب در زمینه شناخت اختلال دو قطبی اگر در تشخیص پزشک خود مردد هستین و یا بین دو تشخیص یا بیشتر موندین خیلی بهتون کمک می کنه در باره دو قطبی و شناختش اطلاعاتی داره که توی صفحات معمولی...بیشتر

روان‌درمانی اختلال دوقطبیتصویر جلد کتاب روان‌درمانی اختلال دوقطبی
امیر هوشنگ مهریار
اختلالات شخصیتتصویر جلد کتاب اختلالات شخصیت
ورا سونجا ماس
تشخیص و درمان خستگی مزمنتصویر جلد کتاب تشخیص و درمان خستگی مزمن
فریده صادقی
راهنمای نجات بخش اختلال شخصیت مرزیتصویر جلد کتاب راهنمای نجات بخش اختلال شخصیت مرزی
شاهرخ مکوند حسینی
استرستصویر جلد کتاب استرس
محمد خدایاری فرد
۳گانه جنسی زنان (بلوغ، جوانی، یائسگی}تصویر جلد کتاب ۳گانه جنسی زنان (بلوغ، جوانی، یائسگی}
سالی فولی
چگونه احمق نباشیم و درست فکر کنیمتصویر جلد کتاب چگونه احمق نباشیم و درست فکر کنیم
بهنام مرادیان
رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزیتصویر جلد کتاب رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
دیوید‌‌اچ بارلو
مدیریت هیجانتصویر جلد کتاب مدیریت هیجان
نسرین دانایی
ظاهر خود را دوست داشته باشیمتصویر جلد کتاب ظاهر خود را دوست داشته باشیم
ساباین ویلهلم
فنون پیشرفته در مشاوره و روان درمانیتصویر جلد کتاب فنون پیشرفته در مشاوره و روان درمانی
کریستین کنت
درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهیتصویر جلد کتاب درمان استرس پس از حادثه با شناخت‌درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی
کاتلین‌ ام‌ چارد .
اختلالات شخصیت گروه الف (پارانوید، اسکیزوئید، اسکیزوتایپال)تصویر جلد کتاب اختلالات شخصیت گروه الف (پارانوید، اسکیزوئید، اسکیزوتایپال)
مژده خواجه‌پور
درمان شناختی رفتاریتصویر جلد کتاب درمان شناختی رفتاری
مهدی پوراصغر
اختلال شخصیتتصویر جلد کتاب اختلال شخصیت
لیدیا بیورنلوند
ناکارآمدی جنسیتصویر جلد کتاب ناکارآمدی جنسی
دیوید اچ بارلو
اختلال شخصیت مَرزی؛ راهنمای عملی برای درمان‌گران و درمان‌جویانتصویر جلد کتاب اختلال شخصیت مَرزی؛ راهنمای عملی برای درمان‌گران و درمان‌جویان
محمدامین شریفی
اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطرابتصویر جلد کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب
امیرمسعود احمدی
کنکور زبان انگلیسی؛ درک مطلبتصویر جلد کتاب کنکور زبان انگلیسی؛ درک مطلب