دانلود و خرید کتاب دجال (۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره دجال) حیدر کامل
تصویر جلد کتاب دجال (۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره دجال)

کتاب دجال (۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره دجال)

نویسنده:حیدر کامل
امتیاز:
۳.۸از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دجال (۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره دجال)

«دجّال (۱۰۰ پرسش و پاسخ دربارۀ دجّال)» نوشته حیدر کامل، از جامع‌ترین کتاب‌ها درباره دجال و رخدادهای آخرالزمان است که به صورت یکصد پرسش و پاسخ تدوین شده‌است. عنوان اصلی کتاب «مائه سوال حول الدجال» است.. پس از مقدمه، نویسنده مطالب مربوط به دجال را در ضمن صد پرسش و پاسخ تنظیم کرده‌است؛ سوالاتی که گاه آنها را در یک یا نصف صفحه و گاه در چندین صفحه و به صورت تفصیلی پاسخ داده‌است. معنای لغوی دجال، ویژگی‌های جسمانی دجال، کیفیت خروج او و وقایع آن، ویژگی‌های یاران او، تفاوت میان دجال و سفیانی و کیفیت هلاکت او برخی موضوعاتی هستند که در این سوالات مطرح شده و نویسنده به آنها پاسخ داده‌است. در بیان ویژگی‌های جسمانی دجال آمده‌است: دجّال، مردی قد بلند، با سینه‌ای پهن، با چشم راست فرو رفته و چشم چپ بسیار برّاق است. میان دو چشمش نوشته شده است: کافر، هر با سواد یا بی‌سواد آن را می‌خواند. او ادّعا می‌کند خداست و در آن روز، کوهی از نان، کوهی از گوشت و انواع میوه‌ها و مشروبات به همراه دارد و همراهانش اهل عشرتکده‌ها هستند که در حضورش با طبل، تنبور، دستگاه‌ها، آلات موسیقی، نی‌ها، سنج‌ها و غیره با آن راه می‌روند. از همین رو کسی صدای او را نمی‌شنود؛ مگر اینکه از او پیروی می‌کند و فریبش را می‌خورد جز کسی که خداوند او را حفظ کند. همراه او، جهنّم و بهشتی است و می‌گوید: هر که از من فرمان‌برداری کند، او را وارد بهشت می‌کنم و هر که از من نافرمانی کند و هر که بر من سجده نکند، او را در جهنّم می‌افکنم. در بیان صفاتش گفته شده است: او دارای ابروهای سرخ است با بینی پر مو. از میان دندان‌هایش بویی پراکنده می‌شود که هر کس آن را ببوید. بوی بد و متعفّن به سوی او می‌آید. در پیشانی وی شاخی شکسته وجود دارد که از آن مارها و عقرب‌ها خارج می‌شوند. گوژپشت است و تصاویر سلاح‌ها، ابزارهای جنگی، نیزه، تبر، تیر و سپر روی بدنش دیده می‌شود. او ابرها را به دست می‌گیرد و دریاها را در حالی که پاهایش تا پاشنه در آب هستند، می‌پیماید.
بنی‌اسماعیل، بنی‌اسرائیل و آخرالزمان
پیشگویی ها و آخرالزمان
اسماعیل شفیعی سروستانی
سرزمین‌های درگیر در واقعه‌ی شریف ظهور (جلد اول)
سفیانی و نشانه‌های ظهور
محمد فقیه
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)
اسماعیل شفیعی سروستانی
دانشستان؛ سرزمین‌های درگیر در واقعه شریف ظهور (جلد دوم)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بن‌مایه رویگردانی از خدا)
پدران مهربان ما
نقش‌آفرینی یهودیان مخفی در دین اسلام
یوسف رشاد
قوم نشان‌شده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)
اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد سوم، بنی اسرائیل و پیامبری)
قبیله رحمت
اسماعیل شفیعی سروستانی
رجعت (ترجمه‌ی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)
محمد بن حسن حر عاملی
پروژه‌ی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونی
نصیر صاحب‌خلق
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)
شش ماه پایانی
مجتبی السّاده
موقعیت آخرالزمانی شیعیان و چهار خط استراتژیک
آرمگدون
محمود نجیری
سیّد جواد
۱۳۹۶/۰۹/۲۶

مقدمه ی خوب و پر بار استاد مهدی پور ، لذت خواندن کتاب رو دو چندان کرده، هرچند با موضوع دجال تاکنون کتاب و مقاله بسیار نوشته شده، ولی با توجه به اهمیت این موضوع ، کماکان خواندن مطالب جدید

- بیشتر
دانیال وطنی
۱۳۹۹/۰۹/۰۴

کسانی که نمیدانند دجال کی هست با استفاده از این کتاب میتوانند بفهمند دجال گویی کسی است که فرزند شیطان است و در آخرالزمان ظهور میکند و ادعای خدایی میکند پیامبر میفرماید دجال هم جهنم دارد هم بهشت بهشت او

- بیشتر
۱۳۹۹/۱۰/۲۹