کتاب قدر خودت را بدان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قدر خودت را بدان
در روزگاران کهن، خداوند به بندگانش نظر انداخت و دید که نوع بشر از خودخواهی و حرص و جهالت و بیخبری از قوانین جهان در رنج است. بهترین کس، موسی را دید و او را فرمود تا ده فرمان او را به پیروانش ابلاغ کند.
اکنون هزاران سال است که ده فرمان خداوند به عنوان راهنما در زمینهی رفتار و کردار به مردان و زنان خدمت میکند. اما بشر هنوز از نقایص و معایب خود، که خودکمبینی و فقدان عزتنفس در صدر آن قرار دارد، در رنج است. آنان که از این نقص رنج میبرند، در انتخاب شغل و ارتباط با مردم بسیار ضعیف هستند و سهم حقیقی خود را در زندگی تحلیل میبرند.
«قدر خودت را بدان» اثر کاترین کاردینال، میخواهد در اینباره با شما سخن بگوید. درباره مقام و عزت نفس شما.
مشکل عزتنفس که همهگیر است و ریشههای فراوانی دارد، اساساً بین پدران و مادران مسری است. ما تمایل داریم هر نوع اعتقاد و عادت و طرز فکری را که در دوران کودکی به ما القا کردهاند، به فرزندان خود منتقل کنیم، مگر آنقدر خوشاقبال باشیم که بهموقع از این معایب آگاه شویم و دربارهاش چارهای بیندیشیم.
کاردینال در این اثر می خواهد اصولی را با شما درمیان بگذارد. ده فرمانی که به شما کمک خواهدکرد، آن دسته از رفتار و کردار خود را که باعث لطمه دیدن عزتنفستان میشود، اصلاح کنید:
فرمان اول: نباید به افرادی که نسبت به خود احساس بدی دارند، بپیوندی
مردم گاهی در ظاهر دوست ما بهنظر میرسند و اعمال و گفتارشان صحیح مینماید. اما چهبسا نیت واقعیشان به صلاح ما نباشد. گاهی نیز ممکن است دوستی واقعی بهقدری به ما اهمیت دهد که با گفتن حقیقت به ما لطمه بزند. احساسی که از طرز رفتار دیگران به ما دست میدهد مانند فشارسنجی است که برای گسترش بصیرت خود از آن استفاده میکنیم.
همواره به یاد داشته باشید که شما سزاوار اطرافیانی مثبتگرا و دوستانی مهربان هستید تا هر روز زندگیتان را پربارتر کنند.
زنان توانمند؛ راهنمای همهی زنان به سوی زندگی موفق
سرنوشت خود را با دستان خود رقم بزنیدوین دایر
قدرت یک زنلوئیز ال. هی
۲۰ سال جوانترباب گرین
چگونه به اینجا رسیدمباربارا دیآنجلیس
چگونه رابطه زناشویی خود را نجات دهیدفیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
زندگی! سفری زیبا و تامل برانگیزلوئیز ال. هی
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۱۹,۷۷۰۷۰%
کتابی مفید، جذاب وگیرا نکات بسیار خوبی درش ذکر شده است.بازبانی ساده ،واضح ومنطقی به بررسی ده فرمان میپردازد که درجهت بالا بردن عزت نفس موثر است.کتاب در ده بخش کوتاه ومفید ابتدا به تشخیص مشکلات فردی واجتماعی در راستای کمبود
مطالب کتاب نکات واضحی بود و چیزهایی بود که اکثر افراد میدونن و حرف جدیدی برای گفتن نداشت. از نظر من تمریناتش برای عزت نفس خیلی کاربردی نبود و کتاب های بهتری در این زمینه وجود داره.
(۲۵ به نظرم جالب نبود و هیچ نکتهی جدیدی نداشت. ولی خب نمیتونم بگم توصیه نمیکنم. شاید برای بقیه مفید باشه.🤷♀️
کتاب خوبی بود
ده فرمانی که در کتاب بیان شده برای من مفید بود و یادداشت کردم. بعضی راه حل های ارائه شده کاربردی بودند. کتاب کوتاه و مفیدی بود.
کوتاه مختصر مفید...عاااااالی بودد👍👍👍👍 بنظرم برای درمان مهرطلبی میتونه کاربرد داشته باشه پ.ن: تا زمانی ک خودت قدر خودتو ندونی و ب خودت احترام نذاری دیگران هم بهت احترام نمیذارن! 😊
محورش عزت نفسه و کتاب سبک خوبیه