کتاب ۱۳ حکایت شیرین از طهران
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۱۳ حکایت شیرین از طهران
تهرانِ پایتخت اگر چه جوان، لیکن در دامان مادری چشم به جهان گشوده است که خود داعیهی مهتری و سروری در پیشینهی تمدن بشری دارد. گسترهی تهران، بسیار کهنسال و دارای پیشینهی کهن و آثار تمدنی دیرپاست. آثار پیش از تاریخ و پیش از اسلامِ شهر ری و این گسترهی وسیع،گواهی متقن بر این ادعاست. کشف آثار تمدنی در قیطریه، دروس، چندار، خوروین، تپه ازبکی، گورستان ایگل و چشمه علی، پیشینهی نه هزار سالهای را بر ما مینمایاند و کشف اسکلت هفت هزار سالهی خیابان مولوی تأییدی بر قدمت این پهنه است.
رِی پر آوازه از کهنترین شهرهای گیتی و به قدمت بابل و نینواست و نام آن در تورات آمده است. ری در کنار راه ۲۵۰۰ سالهی شاهی (هخامنشی) که بعدها بخشی از آن ابریشم نام گرفت، خود موجب اعتبار و شهرت این راه شرقی ـ غربی جهان قدیم بود.
به سال ۴۶۳ قمری نخستین بار نام «طهران» در کتاب تاریخ بغدادی با ذکری از ابوعبداللـه محمدبنحماد تهرانی رازی (درگذشته ۲۶۱ یا ۲۷۱ قمری)، محدث قرن سوم هجری فرزند نامدار آبادی تهران ثبت شد و از نعمت آب فراوان و خاک حاصلخیزش رفته رفته توسعه یافت و آباد شد. ابن بلخی در کتاب فارسنامه به سال ۵۰۰ تا ۵۱۰ قمری، از انار مرغوب تهران یاد کرده است.
من مینا را کشتم
درگیری هفتاد درصدیرضا باباخانلو
زیکوراچیماماندا انگوزی آدیشی
عقل سرخ و سه رساله دیگرشهابالدین سهروردی
توریست فاجعه گردیون کو. ایون
کتاب سی و دوم برنامه مطالعه از کتابخانه همگانی کتاب خیلی خوبی بود با حکایات و داستان هایی که برای اولین بار بود میخوندم و برام تازگی داشت خیلی هاشون فرهنگ مردم، اوضاع شهر ، دغدغه ها و مشکلات شاهان و تاریخچه
چقدر فوق العاده بود این کتاب! خوشحالم که خوندمش! حتما نسخه چاپی کتاب رو هم تهیه میکنم 🌸پیشنهاد میکنم بخونید و لذت ببرید:)))
وای چه قدر عالی بود . هرچند من نمونه شو خوندم اما عالی بود . لطفا سریع تر رایگان کنیدش تا همه بتونن بخوننش و پایتخت ایران رو بشناسند
کتاب خوبیه ولی اکثر روایتهاش دست اول نیستند و جمعآوری از کتب دیگه است. البته این جمعآوری به خوبی انجام شده و کتاب انسجام متنی خوبی داره.
برای کسانی که علاقه به شناخت محیط و شهر خودشون دارن توصیه میکنم. بیشتر مواردش از نظر من جالب بود
من نسخه چاپی کتاب رو خوندم. خیلی خوبه. خیلی روون داستانهای تاریخی تهران رو روایت کرده.
خیلی خوب بودش واقعا لذت بردم از خواندنش واقعا برای هر کسی ک تهران زندگی میکنه مطالعه این کتاب لازمه براش تا بدونه توی چه شهری با چه قدمتی زندگی میکنه
خیلللللی کتاب خوبی بود. انگار داشتیم قصه میخوندیم. عالی بود.
بسیار جذاب و جالب
این کتاب داستان های قدیمی جالبی دارد تا حالا نشنیده بودم. فایل صوتی آن هم بسیار عالی است و حتی می توان در ماشین از آن استفاده کرد. فایل صوتی شیوه ی جالبی است برای خواندن کسانی که وقت خواندن کتاب ندارن.